Εφαρμογή Ka-business

Βραβείο για την Οδική Ασφάλεια στο ΕΚΕΤΑ

Καινοτομία

  Τo βραβείο «Καλύτερης Δράσης Οδικής Ασφάλειας» θα απονεμηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο πλαίσιo της εκδήλωσης Ανοιχτών Θυρών «OPEN DAY 2018» του Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ).  

Βραβείο Οδικής Ασφάλειας στο ΙΜΕΤ ΕΚΕΤΑ
Βραβείο Οδικής Ασφάλειας στο ΙΜΕΤ ΕΚΕΤΑ

 

Τη θέσπιση, από κοινού, βραβείων οδικής ασφάλειας συμφώνησαν το Hellenic Institute of Transport - Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) - ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.) και η Hellastron.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκαν: το βραβείο «Καλύτερης Δημοσίευσης Οδικής Ασφάλειας νέου ερευνητή» που θα απονεμηθεί στο πλαίσιο του "7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Οδικής Ασφάλειας", στη Λάρισα και To βραβείο «Καλύτερης Δράσης Οδικής Ασφάλειας».

- Το βραβείο «Καλύτερης Δημοσίευσης Οδικής Ασφάλειας νέου ερευνητή» απευθύνεται σε φοιτητές, πτυχιούχους, τελούντες διδακτορικό ή μεταδιδακτορικούς ερευνητές έως 3 έτη από την κτήση διδακτορικού ή το 40Ο ηλικιακό τους έτος. Η δημοσίευση θα πρέπει να έχει γίνει σε επιστημονικό περιοδικό ή συνέδριο με κρίση (Ελληνικό ή Διεθνές) μέχρι την ημερομηνία λήξης συμμετοχών στο διαγωνισμό (3 μήνες πριν την ανακοίνωση αποτελεσμάτων) και εντός των 12 προηγούμενων μηνών από την καταληκτική ημερομηνία λήξης συμμετοχών. Για δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό αρκεί και το γράμμα αποδοχής της δημοσίευσης, ακόμη κι αν κατά τη διάρκεια κατάθεσης της αίτησης δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί.

- Το βραβείο «Καλύτερης Δράσης Οδικής Ασφάλειας» απονέμεται σε Φορέα (Δημόσιο, Ιδιωτικό, Μικτό-Νομικό πρόσωπο) για σχετική δράση του που έχει ολοκληρωθεί ή έστω μερικώς εκτελεστεί μέχρι την ημερομηνία κατάθεσης της σχετικής αίτησης και που έχει ξεκινήσει ή βρισκόταν σε διαδικασία υλοποίησης εντός των 12 προηγουμένων μηνών από την καταληκτική ημερομηνία λήξης συμμετοχών.

Και τα 2 βραβεία κρίνονται από τριμελή επιτροπή, αποτελούμενο από 1 στέλεχος του κάθε φορέα.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε