Ένας πρότυπο ανελκυστήρα στο Έξυπνο Σπίτι του ΙΠΤΗΛ/ΕΚΕΤΑ

Καινοτομία

  Ο «Έξυπνος» ανελκυστήρας, θα προσφέρει πληθώρα νέων τεχνολογιών τόσο στο πλαίσιο ενσωμάτωσης στα υφιστάμενα συστήματα παρακολούθησης και ελέγχου ενός «Έξυπνου» Σπιτιού, με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα την επιστροφή ενέργειας μέσω inverters, τη χρήση θερμογραφίας για τη λεπτομερή ανίχνευση της κατανομής της ανθρώπινης παρουσίας, και τη διασύνδεση με ρομποτικά συστήματα υποβοήθησης, όσο και στην επέκταση αυτών με καινοτόμες ιδέες μέσα από διάφορες ερευνητικές δραστηριότητες.  


 

Τα επιπρόσθετα συστήματα για την καλύτερη παρακολούθηση του ανελκυστήρα σε θέματα ηλεκτρολογικής και μηχανολογικής λειτουργίας, καθώς και η αλληλεπίδραση με τους χρήστες, θα προσφέρουν επιπλέον υπηρεσίες για την υποστήριξη προγνωστικής συντήρησης και έγκαιρης ανίχνευσης σφαλμάτων.

Η εγκατάσταση του ανελκυστήρα ξεκίνησε στις 11 Φεβρουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί ως έργο στις αρχές Μαρτίου, ανοίγοντας  νέες ερευνητικές και εμπορικές προοπτικές για υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

 

 

Σχεδιάστηκε για να πληροί όλες τις απαραίτητες Ευρωπαϊκές και εθνικές προδιαγραφές για σύγχρονα συστήματα ανέλκυσης συμπεριλαμβανομένων και των κανονισμών για ΑΜΕΑ.

 

 

 

Πρόκειται για μία νέα συνεργασία μεταξύ της KLEEMANN και του ΕΚΕΤΑ/ΙΠΤΗΛ.

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε