ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο 14o ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» του ka-business.gr

Καινοτομία

  Ποιος είναι το σύγχρονο μοντέλο επιχειρηματικότητας, ποιοι είναι οι start uppers μας, ποιοι καινοτομούν και επιχειρούν σήμερα; Ποια είναι η καινοτομία στην εκπαίδευση; Πώς η καινοτομία λειτουργεί ωε καταλύτης συνεργασίας  μεταξύ  των παραγωγικών φορέων; Είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που θα απατήσουνε οι περίπου  40 ομιλητές από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό το Σάββατο 6 Απριλίου στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης.  


 

 

Το 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη γίνεται υπό την αιγίδα της π Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης,  Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, του Συνδέσμου Εξαγωγέων, του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας , την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων και του OK Thess

 


Το 14ο Πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» θα αναδείξει τις ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, τις ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ και τις ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ της Ελλάδας.

 

 

 ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ!!

 

 

 

 

 

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 από τις 9:30 έως τις 21:00 στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης και θα ολοκληρωθούν με τη βράβευση ανθρώπων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της καινοτομίας.

 

 

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που καινοτομούν και επιχειρούν εντός ή εκτός ελληνικών συνόρων, μπορούμε να ελπίζουμε σε μια Ελλάδα της Δημιουργίας και της Ανάπτυξης.

 

Αυτούς τους ανθρώπους στηρίζει και προβάλλει εδώ και 8 χρόνια το ka-business.gr.

 

 

 Στο πλαίσιο των εργασιών:

Στον εκθεσιακό χώρο επιχειρηματίες, καθηγητές και φοιτητές θα δείχνουν τις τελευταίες τους ευρεσιτεχνίες και προϊόντα της αγοράς.

 

Στους φοιτητές θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

Οι εργασίες θα μεταδοθούν ζωντανά με live streaming στο web tv του www.ka-business.gr στους 35.000 αναγνώστες του.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

 

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε