Εφαρμογή Ka-business

Εταιρική Ευεξία. Μια νέα τάση στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

Καινοτομία

  Ο Γιώργος Χρυσάφης προπονητής και εκπρόσωπος του αθλητικού κέντρου proponisis.gr μας εξηγεί πώς επιτυγχάνεται η 'εργασιακή ευεξία' και προωθεί καινοτόμες αθλητικές λύσεις στο...γραφείο!  

εταιρική ευεξία και όχι μόνο...υπόσχεται η proponisis
εταιρική ευεξία και όχι μόνο...υπόσχεται η proponisis

 

Στο 14ο Πολυσυνέδριο καινοτομία και Ανάπτυξη, πρωταγωνιστεί η Καινοτομία. Και η Καινοτομία μπορεί να συμβαίνει οπουδήποτε. Ακόμη και σε ένα αθλητικό κέντρο , ακόμη και σε ένα γραφείο .

«Η νέα τάση των μεγάλων εταιρειών , αλλά και των μικρότερων είναι να προωθούν το wellbeing , την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας που συχνά χάνεται μέσα σε ένα γραφείο. Πρώτα απ όλα κάνουμε μια αξιολόγηση των ανισορροπιών που αποτυπώνονται στο σώμα των εργαζόμενων και προτείνουμε βελτιώσεις μέσα από συγκεκριμένα προγράμματα γυμναστικής. Υπάρχουν εργαζόμενοι που κάνουν καθιστική δουλειά και χρειάζονται άλλες ασκήσεις και άλλοι που κάνουν κινητική και απαιτείται άλλου τύπου γυμναστική», λέει ο Γιώργος Χρυσάφης.

Η εταιρική ευεξία ένας νέος όρος στο σύγχρονο management, θα είναι μία μόνο από τις πολλές καινοτόμες τάσεις της αγοράς και της επιχειρηματικότητας που θα γνωρίσετε στη διάρκεια του 14ου Πολυσυνεδρίου Καινοτομία και Ανάπτυξη στις 6 Απριλίου στο ξενοδοχείο THE MET.

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε