Εφαρμογή Ka-business

(video) To πρώτο καινοτόμο hamburger με κάνναβη που παρουσιάστηκε στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

Καινοτομία

  Το hamburger της καινοτομίας     Η Lady Butcher δεν σταματά να καινοτομεί και να μας εκπλήσσει! Στα πλαίσια του 14ου Συνεδρίου Καινοτομίας και Ανάπτυξης και η Lady Butcher ανακοίνωσε  τη δημιουργίατου 1ου Burger Κάνναβης στην Ελλάδα! Σε συνέχεια της βράβευσής της για το Καλύτερο Burger στον Κόσμο στον παγκόσμιο διαγωνισμό κρεοπωλών στην Ιρλανδία, η Lady Butcher έχοντας την καινοτομία ως τρόπο σκέψης και τρόπο ζωής, με το τμήμα R&D (Έρευνας και ανάπτυξης) της επιχείρησης και έπειτα από μελέτες και έρευνα, δημιούργησαν ένα καινοτόμο προϊόν, το 1ο Burger Κάνναβης στην Ελλάδα.  

για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη
για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

 

Η "βιομηχανική κάνναβη (hermp)" έχει σημαντική μακροδιατροφική αξία στις διάφορες βρώσιμες εναλλακτικές που προσφέρεται, περιέχει αμελητέα ποσότητα σε THC, χωρίς ψυχοτρόπες ιδιότητες και καλλιεργείται νόμιμα σε διάφορες χώρες εντός και εκτός της ΕΕ.

 

Το Cannabis Burger της Lady Butcher, συγκεντρώνει πολλά ευεργετικά χαρακτηριστικά, διότι έχει αυξημένη πρωτεϊνική αξία και συγκεντρώνει μεγάλη περιεκτικότητα σε ω-3 και ω-6, καθώς και άλλα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα.

Το 1ο Burger Κάνναβης της Lady Butcher μετά την ανακοίνωσή του στο 14ο

Συνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης που διοργανώνει το Ka-business το Σάββατο 6 Απριλίου, θα διατίθεται σύντομα στο κοινό, μέσα από το πρωτοποριακό e-shop της Lady Butcher

www.ladybutcher.gr!

 


Βίντεο

Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε