Εφαρμογή Ka-business

(video) Οι startuppers της επόμενης μέρας

Καινοτομία

  Γιατί κλείνουν οι start ups; Γιατί κάνουμε λάθη και άλλα πολλά βγαλμένα όλα από την πολυετή του εμπειρία ως start upper μίλησε ο Λευτέρης Παπαγεωργίου , CEO της εταιρείας Entranet και συγγραφέας του βιβλίου «Startups Από την ιδέα στην παγκόσμια αγορά». Ο ίδιος μίλησε για το καινοτόμο σύστημα Talk2lift με το οποίο μπορεί κάποιος που επιβαίνει σε ένα ανσανσέρ να μιλά και να λέει που θέλει να πάει....

Ποιοί είναι οι START UPPERS μας; Σε αυτό αναφέρθηκαν ο Σίμος Μπενσασσών και ο Λευτέρης Παπαγεωρίου
Ποιοί είναι οι START UPPERS μας; Σε αυτό αναφέρθηκαν ο Σίμος Μπενσασσών και ο Λευτέρης Παπαγεωρίου

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ "ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ START UPPERS ΜΑΣ" ΕΔΩ

 

 

Σ αυτή την ιδέα και στα εμπόδια -πολλές φορές ανυπέρβλητα- που πρέπει να ξεπεράσει ένας start upper μίλησαν οι νέοι άνθρωποι που καινοτομούν και αντάλλαξαν απόψεις, ιδέες, βιώματα και προβληματισμούς.

Ο Σίμος Μπενσασσών Επικεφαλής του Οικοσυστήματος Καινοτομίας «OK! Thess" συντονιστής της συζήτησης με θέμα «Ποιοι είναι οι Start uppers μας»; Μίλησε για το  drain mobility εξηγώντας πως είναι μια υγιής κατάσταση για τους νέους μας.

 

Στη δική τους εφαρμογή το Freights αναφέρθηκε ο CEO Founder Σπύρος Κούσης. Πρόκειται για μια εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να βρουν τον καταλληλότερο τρόπο για να κάνουν μια διακίνηση προϊόντος συγκρίνοντας δρομολόγια και κόστος μεταφοράς.

Τα προβλήματα που βίωσε η ομάδα του που προέρχεται από την Ξάνθη για να μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη και να ενταχθεί τελικά κάτω από την «ομπρέλα» του OK Thess, μίλησε ο συνιδρυτής της Aidplex  Χάρης Γερεμτζές. Η ομάδα των πολιτικών μηχανικών δημιούργησε έναν νάρθηκα από θερμοπλαστικό υλικό , ο οποίος τοποθετείται πολύ εύκολα. Ήδη η εταιρεία έχει ξεκινήσει συνεργασία με νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία ICry2tTalk έχει κάνει τη διαφορά σε παγκόσμιο επίπεδο και ήρθε δεύτερη στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Google . Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να ερμηνεύουν το κλάμα του μωρού τους , και να καλύπτουν τις ανάγκες τους. Ο... μεταφραστής του κλάματος των μωρών οδεύει πλέον στις διεθνείς αγορές.

Ο Θεοχάρης Βλαχοπαναγιώτης συνιδρυτής της εταιρείας Rhoe εξηγεί πώς η ερευνητική ομάδα της εταιρείας του εντοπίζουν λύσεις βιώσιμης κινητικότητας στις πόλεις, ενώ ο Εμμανουήλ Κούλας από την Cyber Phalanx δίνει συμβουλές για την προστασία των ηλεκτρονικών μας συσκευών από κυβερνοεπιθέσεις.

 

Λευτέρης Παπαγεωργίου , CEO της εταιρείας Entranet και συγγραφέας του βιβλίου «Startups Από την ιδέα στην παγκόσμια αγορά»


Βίντεο

Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε