Εφαρμογή Ka-business

(Φωτορεπορτάζ) 8 χρόνια ka-business.gr και συνεχίζουμε…

Καινοτομία

  11 Απριλίου του 2011, βγήκε στον διαδικτυακό αέρια το ka-business.gr και  σηματοδότησε  μια νέα προσπάθεια που αναπτύχθηκε στην «καρδιά» της οικονομικής κρίσης. Ο  ΣΤΟΧΟ ήταν ένας. Να δίνει βήμα,  σε όλες του τις δράσεις,  στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥΝ , ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ και επιμένουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ.  Να παρουσιάζει την άλλη  Ελλάδα, αυτή της δημιουργίας και της ανάπτυξης.  

Ραλλιώ Λεπίδου, Δημοσιογράφος - Δημιουργός www.ka-business.gr
Ραλλιώ Λεπίδου, Δημοσιογράφος - Δημιουργός www.ka-business.gr

 

 

Μέσα από τις «σελίδες» του ka-business.gr αναδείχθηκαν επιχειρήσεις που καινοτομούν, άνθρωποι που πρωτοπορούν, που αγωνίζονται .

 

Στα 8 χρόνια παρουσίας του, το  ka-business.gr  μετράει 14 πολυσυνέδρια «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ  & ΑΝΑΠΤΥΞΗ», 14 έντυπα περιοδικά  «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ», πάνω από 150.000 άτομα της αγοράς και της ακαδημαϊκής επιχειρηματικότητας, σε όλο τον κόσμο,  να  έχουν παρακολουθήσει μέσω livestreaming τους 850 εισηγητές που πέρασαν από το βήμα και πάνω από 30.000 άτομα που έχουν παρακολουθήσει με τη φυσική τους παρουσία τα πολυσυνέδριά μας  ενώ έχει βραβεύσει 98 μεγάλες εταιρίες της Ελλάδας και της Αμερικής.

 

Επιχειρηματίες,  παραγωγοί, φοιτητές,  ερευνητές, start uppers και άνθρωποι της αγοράς  έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν  το παρόν και να αγκαλιάζουν τα  Πολυσυνέδρια «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» τα οποία έχουν οποίο έχουν γίνει πλέον θεσμός.

 

Ιδέες και ιδιαίτερα στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές. Ο στόχος όμως είναι η υλοποίησή τους. "Τι να το κάνω αν στο κεφάλι μου έχω δεκάδες πιθανές επιχειρηματικές ιδέες  και δεν  μπορώ να υλοποιήσω καμία από αυτές";  

 

Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον διαδικτυακό αέρα με τις δράσεις μας, που ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, έχουμε καταφέρει να δώσουμε σάρκα και οστά σε αρκετές από αυτές τις ιδέες.

 

Έχουμε δώσει βήμα στο ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό δυναμικό της χώρας μας, το οποίο πασχίζει να υιοθετήσει νέους τρόπους διεξόδου προς την ευημερία και την ανάπτυξη.

 

Φέραμε σε επαφή τους σωστούς επενδυτές με τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, που καινοτομούν και ψάχνουν να βρουν χρηματοδότη.

 

Αυτό είναι το www.ka-business.gr και το ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

Το ΚΑ στα Αιγυπτιακά σημαίνει ψυχή, και η ομάδα του ka , ότι κάνει το κάνει με τη ψυχή της και συνεχίζει δυναμικά.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ KA-BUSINESS.GR ΕΔΩ

 

Πρόκειται για ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό μέσα από τον φακό, του συνεργάτη μας Πάνου Κονιού

 

 

Έχουμε γενέθλια και συμπληρώνουμε 8 χρόνια καινοτομίας, αγώνων, δράσης, πρωτοπορίας. Είμαστε αδέσμευτη, μαχητική και ανυποχώρητοι σε ό,τι πιστεύουμε.

 

Με αυτό το πείσμα και αυτή την ψυχή (ka στα αιγυπτιακά σημαίνει ψυχή), η δημιουργός του www.ka-business.gr , δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου, διοργανώνει τα Πολυσυνέδρια Καινοτομία και Ανάπτυξη που έχει γίνει πανελλαδικός θεσμός.

 

Το 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία χάρη στη στήριξή σας στις 6 Απριλίου , παρακολούθησαν μέσω live streaming 10.000 άτομα στο web tv του ka-business.gr

 

Πενηνταπέντε ομιλητές από την Ελλάδα, τον Καναδά και το Ισραήλ και 2500 σύνεδροι  ανέδειξα το σύγχρονο μοντέλο επιχειρηματικότητας, τους start uppers μας, την καινοτομία στην εκπαίδευση και τον τουρισμό και τους Ανθρώπους που Καινοτόμους και Επιχειρούν σήμερα. δηλ. την άλλη Ελλάδα αυτή της Δημιουργίας και της Ανάπτυξης.

 

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ 14ου ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΔΩ  

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ KA-BUSINESS.GR ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΔΩ

 

Το www.ka-business.gr ,γιορτάζει γιατί συμπληρώνει 8 χρόνια ζωής. Και αν αντιστρέψετε το αριθμητικό σύμβολο θα δημιουργηθεί το σύμβολο του άπειρου.

 

Χάρη σε εσάς.

Μετά το τέλος των εργασιών του 14ου ΚΑ, το ka-business.gr το γιόρτασε με τους φίλους  και αναγνώστες του.

 

 

 

Με τον Dan Marom, τον σύμβουλο της παγκόσμιας Τράπεζας Επενδύσεων

 

\

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε