Εφαρμογή Ka-business

Τρείς ελληνικές εταιρείες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του 2ου Startup Challenge της Media Markt

Καινοτομία

Oι ελληνικές εταιρείες-startups έδωσαν δυναμικό παρών στο κάλεσμα των συμμετοχών και τρεις από αυτές διακρίθηκαν για να λάβουν μέρος στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 25 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη.


Συνολικά, δήλωσαν συμμετοχή 100 εταιρείες start-ups που δραστηριοποιούνται στο χώρο των Τεχνολογιών Λιανικών Πωλήσεων (Retail SalesTechnologies), Τεχνολογιών μετά την πώληση (After-Sales Technologies) και τις Διαδικασίες εταιρικής ψηφιοποίησης (Corporate Digitalization Process) σε Ελλάδα και Τουρκία εκ των οποίων οι 30 ήταν ελληνικές.


Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού επιλέχθηκαν 11  εταιρείες και από τις δύο χώρες ενώ οι τρείς από αυτές είναι από τη χώρα μας.

 

 

Οι ελληνικές εταιρείες που διακρίθηκαν είναι η εταιρεία Roadcube, η E-satisfaction και η Pegneon και θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ειδικούς της αγοράς. Η νικήτρια ομάδα του διαγωνισμού στην Κωνσταντινούπολη θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο Retail Hub Program στο Μόναχο. Επίσης, θα είναι υποψήφιά για συμμετοχή σε πρόγραμμα επιτάχυνσης και στήριξης της εταιρείας, και θα μπορέσει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Plug and Play, ένα από τα πιο ενεργά δίκτυα επιχειρηματιών στη Silicon Valley.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε