Εφαρμογή Ka-business

Νέο πατίνι εμπνευσμένο από το ποδήλατο PLAY του «Elektronio» στην αγορά

Καινοτομία

  Πριν 4 χρόνια η ομάδα του « Elektronio» βραβεύτηκε, από το ka-business.gr στο πλαίσιο του 9ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» για την καινοτομία της να δημιουργήσει το PLAY, το Θεσσαλονικιώτικο ποδήλατο με τους τρεις τροχούς που είναι και ηλεκτρικά υποβοηθούμενο. Σήμερα έχει εξελίξει το ποδήλατο και έχει μπει στο χώρο του πατίνι.  


 

Όπως δήλωσε στο ka-business.gr ο Παντελής Ζάρκος, συνιδρυτής elektronio, «προσπαθήσαμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ένα πατίνι εμπνευσμένo από τα ποδήλατά μας. Θέλουμε την ασφάλεια και την άνεση του αναβάτη καθώς και  έναν αποθηκευτικό χώρο. Είναι μεγαλύτερο από τα πατίνια που έχουμε συνηθίσει για αυτό το έχουμε κάνει σπαστό για να μπορεί να διπλώνει και να το μεταφέρετε εύκολα.  Δεν το νοικιάζουμε αλλά το πουλάμε προς 1.100 ευρώ»

 

Το συγκεκριμένο πατίνι  μόλις κυκλοφόρισε στην αγορά της Θεσσαλονίκης.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης βράβευσε την ομάδα του Elektronio, στο πλάισιο του 9ου πολυσυνεδρίου "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ"  (7/11/2015)  που διοργάνωσε το ka-business.gr στη Θεσσαλονίκη, για την καινοτομία τους να δημιουργήσουν το PLAY, το Θεσσαλονικιώτικο ποδήλατο με τους τρεις τροχούς που είναι και ηλεκτρικά υποβοηθούμενο.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε