Εφαρμογή Ka-business

(video) Ποια είναι η INTUS που δίνει λύσεις σε θέματα έξυπνων πόλεων

Καινοτομία

  Ο κ. Δημήτρης Αγουρίδης  CEO Intus  Smart Cities, μιλά στο ka-business.gr και τη Ραλλιώ Λεπίδου,  για το πώς μία πόλη γίνεται smart και πώς μπορεί να συμβάλει η  εταιρία INTUS σε αυτό.    


 

Η INTUS Smart Cities, μια αμερικανική εταιρία που προωθεί ένα σύνολο Δημοτικών Υπηρεσιών και Τεχνολογιών που έχουν αποδειχθεί πολύ επιτυχημένες στη Βόρεια Αμερική για τη μείωση του κόστους συντήρησης των δημοτικών υποδομών, την ασφαλή διατήρηση των πόρων κοινής ωφελείας και τη βελτίωση της περιβαλλοντικής ακεραιότητας.

 

 

Το "SmartPolis" είναι μια πλατφόρμα υπηρεσιών / τεχνολογίας που αποτελείται από 13 ξεχωριστά βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ένας δήμος για να επιτύχει την επιθυμητή κατάσταση του Smart City. Ο στόχος είναι να αναβαθμιστεί η υποδομή όλων των ελληνικών δήμων σε βορειοαμερικανικά πρότυπα λειτουργίας και διαχείρισης.

 

Όλες οι πόλεις που χρησιμοποιούν και εφαρμόζουν το μοντέλο SmartPolis αλληλοσυνδέονται μεταξύ τους με κοινές προκλήσεις και λύσεις που εφαρμόζονται.

 

Το SmartPolis συνδέεται με πολλά εμπορικά επιμελητήρια στη Βόρεια Αμερική, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου με 300 γραφεία παγκοσμίως και 1,5 εκατομμύρια μέλη και πολυάριθμα ταμεία υποδομών που επιθυμούν να επενδύσουν στην αναβάθμιση του δικτύου δημοτικών υποδομών. Αυτό θα οδηγήσει σε μαζική τόνωση της ελληνικής οικονομίας ξεκινώντας από το Δημοτικό επίπεδο

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

 

 


Βίντεο

Από: Ραλλιώ Λεπίδου

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε