Εφαρμογή Ka-business

(video) Το ka-business.gr γιορτάζει 3 χρόνια στον αέρα του διαδικτύου!!!!

Καινοτομία

  Στις 11/04/2011 στις 4 το μεσημέρι το ka-business.gr βγήκε στον «αέρα» του διαδικτύου και φέτος γιορτάζει 3 χρόνια για όσα πέτυχε μαζί με τους συνεργάτες του, τους υποστηρικτές του και φυσικά τους φίλους του!!  


 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, σε όλους εσάς τους αναγνώστες μας, που μας δώσατε και συνεχίζετε να μας δίνετε δύναμη με την παρουσία σας στις δράσεις μας , να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που ξεκινήσαμε στην καρδιά της κρίσης, να προβάλουμε δηλαδή την επιχειρηματική, ακαδημαϊκή και όχι μόνο δυναμική της χώρας μας, σε όλο τον κόσμο μέσα από την ηλ, πλατφόρμα του ka-business.gr και τα διαδραστικά μας πολυσυνέδρια. .

 

 

H Δημοσιογράφος και   δημιουργός του διαδικτυακού καναλιού για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη Ραλλιώ Λεπίδου γιόρτασε τα γενέθλιά της και τα 3 χρόνια του  www.ka-business.gr  στο διαδίκτυο, παρουσία εκλεκτών προσωπικοτήτων της Θεσσαλονίκης, τους συνεργάτες, τους υποστηρικτές και φυσικά τους φίλους και αναγνώστες του πόρταλ, στο γνωστό στέκι της πόλης «OVAL»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!

 

 

Συνεχίζουμε και υποστηρίζουμε πως η κρίση μπορεί να μας έχει χτυπήσει βίαια δεν ήταν όμως ικανή να διαγράψει μυαλά και αξίες.

 

Αυτά λοιπόν τα μυαλά και τις αξίες καταφέραμε να παρουσιάσουμε τα τρία Χρόνια ύπαρξής μας στο διαδίκτυο μέσα από την διοργανώσει των  5 ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΩΝ «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» σε Ελλάδα και Εξωτερικό και των 5 περιοδικών «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που εκδώσαμε και που είναι η έντυπη έκδοση του διαδικτυακού μας καναλιού για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη.

 

...και συνεχίζουμε καθώς 6 Ιουνίου 2014 ημέρα Παρασκευή διοργανώνουμε το 6ο μας πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ 2014» στο ξενοδοχείο Elisso Xenia   της Ξάνθης. Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς.

 

Στο πλαίσιο αυτό η δημιουργός του www.ka-business.gr και διοργανώτρια των πολυσυνεδρίαων «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»  Ραλλιώ Λεπίδου, παρέθεσε την πρώτη συνέντευξη για το 6ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ 2014» στο δημοτικό ραδιόφωνο της Ξάνθης και στον Δημήτρη Τσιτσή, Προϊστάμενο της ΔΑΣΤΑ του Δημοκριτείου  Πανεπιστημίου της Θράκης.

 

 

Δείτε το παρακάτω Video!

 

 

Δείτε τοτς Απολογισμός και τα Video των δράσεων του ka-business.gr

 

(video) Απολογισμός 5ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

 

(video) Μέρος Α' Απολογισμός 4ου Πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

 

 (VIDEO) ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 3ο Πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

 

(video) Απολογισμός 2ου Συνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» του ka-business.gr στην Κύπρο

 

(video) Αποτελέσματα 1ου Πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΜΑΣ!

 

 

 Η ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ka-business.gr

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

 

 

Σας ευχαριστούμε !!

 

Η ομάδα του www.ka-business.gr και η Ραλλιώ Λεπίδου, δημιουργός και διοργανώτρια των πολυσυνεδρίων «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

 

 

 

 

 

 


Βίντεο

Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Καινοτομία"
Κοινοποίησε