Εφαρμογή Ka-business

Το ka-business.gr για άλλη μια φορά δίπλα στο συνάνθρωπο (Video)

Άλλες Δράσεις

  Το ka-business.gr εκτός από μια πολυεπίπεδη δράση που επιδεικνύει σε θέματα καινοτομίας, ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας, παράλληλα έχει και έντονη κοινωνική ευθύνη.  


 

Η ομάδα του μοναδικού διαδικτυακού καναλιού για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη ανταποκρινόμενη στο αίτημα της κοινωνίας και αντιλαμβανόμενη πως εξαιτίας της κρίσης που βιώνει η χώρα, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας, αποφάσισε στο 9ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης να ενισχύσει τις κοινωνικές υποδομές του δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Όπως σε κάθε Πολυσυνέδριο, έτσι και στις 7 Νοεμβρίου στο 9ο Πολυσυνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο The MET, ο κουμπαράς του ka-business.gr θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο και προσκαλεί διοργανωτές, φορείς, προσκεκλημένους, πολιτικούς, επιχειρηματίες που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου να τον ενισχύσουν με ό,τι μπορεί ο καθένας.

Δείτε τη συνέντευξη τύπου για το 9ο συνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης:

 

Η επιλογή των κοινωνικών δομών του δήμου Θεσσαλονίκης έγινε για δύο λόγους. Αφ' ενός ο κεντρικός δήμος του νομού είναι πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και αφ' ετέρου επειδή η πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση έχει βγει «λαβωμένη» από τα μνημόνια και τις συνεχείς περικοπές. Οι δήμοι είναι ο πρώτος βαθμός συνεργασίας πολιτών με το κράτος, είναι το πρώτο «σωσίβιο» των ευπαθών και όχι μόνο κοινωνικών ομάδων. Αξίζει να ενισχύσουμε την προσπάθειά τους!

 

Μιλώντας στο ka-business.gr η αρμόδια αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του δήμου Θεσσαλονίκης σημείωσε σχετικά: «Είναι σημαντικό άνθρωποι που διοργανώνουν και συμμετέχουν σε συνέδρια για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη να συμμετέχουν με όποιο τρόπο μπορούν στις δράσεις υπέρ των συνανθρώπων μας. Κάθε ενίσχυση των δράσεων αυτών από φορείς και ιδιώτες είναι πολύ χρήσιμη για αυτούς που έχον ανάγκη. Οι υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης αναζητούν και φροντίζουν να ενισχύουν πάντα το έργο τους στην λογική της στήριξης ανθρώπων και όχι φιλανθρωπίας».

 

Στόχος μας είναι μέσα από τα Πολυσυνέδρια και τις δράσεις μας να βοηθάμε το συνάνθρωπό μας. Μέχρι σήμερα ο "κουμπαράς" μας έχει στηρίξει: «Μέλισσα», «Κοινωνικό Παντοπωλείο: Μαζί», «Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Θεσσαλονίκης», AELIA και «Κιβωτὸς τῆς Δόμνας Βιζβίζη» και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Σημειώνεται πως το 9ο Πολυσνυέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο The MET από τις 11 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ.

 

Θα μιλήσουν 36 προσωπικότητες από το χώρο του επιχειρείν, της δημοσιογραφίας, της πολιτικής, της τέχνης, του πολιτισμού, της αυτοδιοίκησης και των επιστημών.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα live streaming από το web tv του ka-business.gr.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Άλλες Δράσεις"
Κοινοποίησε