Εφαρμογή Ka-business

Ka-business: «Γεμίζουμε» καρδούλες τις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο του στήθους!

Άλλες Δράσεις

Πενήντα μαξιλαράκια «καρδούλες» για γυναίκες που υποβλήθηκαν σε επέμβαση αφαίρεσης καρκίνου του μαστού, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να τις ανακουφίζει από τους πόνους  έδωσε ως χορηγία στην ΜΚΟ «ΑΕΛΙΑ» η εταιρία COCOMAT στο πλαίσιο του 7 ου Πολυσυνεδρίου για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη που διοργανώνει το ka-business.gr  

Παναγιώτης Κετικίδης, επικεφαλής του «Τριπλού Έλικα», ο Ματίας Χόφμαν, Διευθυντής Εμπορικού και Βιομηχανικού Ελληνογερμανικού επιμελητηρίου, Ραλλιώ Λεπίδου, δημοσιογράφος - δημιουργός του ka-business.gr,  Αριάδνη Φραγκοδημητράκη, μέλος του δ.σ. της «ΑΕΛΙΑ» και Δημήτρης Λακασάς, πρόεδρος ΑΖΚ
Παναγιώτης Κετικίδης, επικεφαλής του «Τριπλού Έλικα», ο Ματίας Χόφμαν, Διευθυντής Εμπορικού και Βιομηχανικού Ελληνογερμανικού επιμελητηρίου, Ραλλιώ Λεπίδου, δημοσιογράφος - δημιουργός του ka-business.gr, Αριάδνη Φραγκοδημητράκη, μέλος του δ.σ. της «ΑΕΛΙΑ» και Δημήτρης Λακασάς, πρόεδρος ΑΖΚ

 

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης του μοναδικού διαδικτυακού καναλιού για την Καινοτομία και την Ανάπτυξη στο χώρο του Πολυσυνεδρίου, που διοργανώνεται στις 10 και 11 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Porto Palace στο λιμάνι Θεσσαλονίκης θα «στηθεί» και ο κουμπαράς του ka-business.gr και όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν επίσης στην «ΑΕΛΙΑ».

 

«Ως ομάδα έχουμε μια έντονη εταιρική ευθύνη. Τα έσοδα του κουμπαρά μας θα πάνε στον ΜΚΟ «ΑΕΛΙΑ» που στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού» σημείωσε σχετικά κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξης τύπου η δημιουργός του ka-business.gr, Ραλλιώ Λεπίδου.

 

 «Η Θεσσαλονίκη μας αγκάλιασε πολύ γρήγορα. Έχουμε δεσμευτεί ότι κάθε χρόνο θα έχουμε γυναίκες άπορες που θα απολαμβάνουν του χειρουργείου της αποκατάστασης και της παρακολούθησης. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα στείλουμε νέους γιατρούς στο εξωτερικό με τη δέσμευση να έρθουν στην Ελλάδα να δείξουν αυτά που έμαθαν στο εξωτερικό. Ευχαριστώ το ka-business.gr» τόνισε από την πλευρά της η Αριάδνη Φραγκοδημητράκη, μέλος του δ.σ. της «ΑΕΛΙΑ».

 

Η ΑΕΛΙΑ είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείται στην εκστρατεία εναντίον του καρκίνου του μαστού και συμβάλλει έμπρακτα βοηθώντας τους νοσούντες στη ζωή μετά τη νόσο. Ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2013 μέσα από το κοινό όραμα εθελοντών, γυναικών και ανδρών, καθώς και καταξιωμένων ιατρών και επιστημόνων που αφιερώνουν τη ζωή τους στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. ΑΕΛΙΑ σημαίνει πηγή ζωής από το φως, μια και αήλιος ήταν η αρχαία ελληνική λέξη για τον Ήλιο. Πλέον σημαίνει πολλά περισσότερα:  Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση.

Σημειώνεται πως το ka-business.gr από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του επέδειξε έντονη εταιρική κοινωνική ευθύνη. Με τα Πολυσυνέδριά του και τους «κουμπαράδες» του έχει βοηθήσει τους: «Μέλισσα», «Κοινωνικό Παντοπωλείο: Μαζί», «Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Θεσσαλονίκης» και «Κιβωτὸς τῆς Δόμνας Βιζβίζη».

 

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να ανοίξει τις πόρτες του το 7ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης! Ελάτε να δείτε από κοντά αυτά που οι άλλοι θα συζητούν την επόμενη δεκαετία!

 

 

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα του 7ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου όλη η Θεσσαλονίκη συζητά για καινοτομία, επιχειρηματικότητα, ανάπτυξη! Με σύνθημα πως «η επόμενη ημέρα μας ανήκει» η πόλη γίνεται επίκεντρο του εγχώριου και όχι μόνο επιχειρείν. Ελάτε να μιλήσουμε για ανάπτυξη, πετυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα, δράσεις και στόχους Ελλήνων και ξένων επενδυτών και δείτε τις ιδέες σας να αποκτούν... σάρκα και οστά!   

 

 

(VIDEO) Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ ka-business.gr και Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας ανακοινώθηκε στη συνέντευξη τύπου για το 7ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΟΤ

 

SPOT

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Άλλες Δράσεις"
Κοινοποίησε