Στη μάχη του... σταυρού οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης

Μαχαίρι...στο κόκαλο

  Στα τέλη Οκτωβρίου αναμένεται να ανακοινώσουν και επίσημα τις υποψηφιότητές τους οι υποψήφιοι πρόεδροι του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.  


 

Ήδη τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων ακούγονται, ωστόσο όπως αναφέρουν στο www.ka-business.gr δικηγόροι της Θεσσαλονίκης «υπολογίζεται πως οι συνδυασμοί που θα συμμετέχουν στις εκλογές θα είναι περίπου δέκα».

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων είναι η 31η Οκτωβρίου, ενώ την επομένη αναμένεται να γίνει η επίσημη ανακήρυξη των υποψηφίων.

Σύμφωνα με τη διαδικασία οι υποψήφιοι σύμβουλοι κάθε ψηφοδελτίου θα πρέπει να είναι 24 το μάξιμουμ όσες δηλαδή και οι θέσεις του διοικητικού συλλόγου. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 26 και 27 Νοεμβρίου 2017 ενώ οι επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου -θα στηθούν κάλπες μεταξύ των δυο επικρατέστερων το διήμερο 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017.

Σύμφωνα με έμπειρους δικηγόρους που μίλησαν στο www.ka-business.gr «οι περισσότεροι συνδυασμοί αναμένεται να καταθέσουν για λόγους εντυπωσιασμού επίσημα τις υποψηφιότητές τους στις προθεσμίες λήξης. Θα προτιμήσουν να κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Μαχαίρι...στο κόκαλο"
Κοινοποίησε