Στο κόκκινο η εγκληματικότητα στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης!

Μαχαίρι...στο κόκαλο

  Η λέξη «Δενδροπόταμος» αποτελεί -για πολλούς- συνώνυμο της εγκληματικότητας . 2 στους 3 - όπως λένε οι κάτοικοι, στο ka-business.gr πέφτουν θύματα ληστείας.  


 

Μάλιστα πρόσφατα στο κεντρικότερο δρόμο της περιοχής,  βραδινές ώρες δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους , ο ένας κρατώντας όπλο αφού πυροβόλησε μία φορά στον αέρα μπήκε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ άρπαξαν το ταμείο και εξαφανίστηκε. Δεν αντηλήφθηκε ξκανείς το παραμικρό καθώς είχας στήσει τρικούβερτο γλέντι οι ρομά της περιοχής.

 

Δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι του Δενδροποτάμου  -όπως είπαν στο ka-business - οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους καθώς κουράστηκαν να πέφτουν θύματα ληστείας ενώ μέρα μεσημέρι βλέπουν όπως λένε νεαρά άτοπα να εμπορεύονται ναρκωτικές ουσίες.

Οι 2.500 κάτοικοι του Δενδροποτάμου, το 85 % των οποίων είναι αναλφάβητοι, ζουν με το φόβο των εμπόρων ναρκωτικών, με τις σκηνές «δοσοληψιών» που αντικρίζουν σε συγκεκριμένα σημεία της συνοικίας.

Οι περισσότεροι κάτοικοι φοβούνται να μιλήσουν ενώ παραδέχονται πως η διακίνηση δεν μπορεί να ελεγχθεί σε καμία περίπτωση από τους ίδιους.

 

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Μαχαίρι...στο κόκαλο"
Κοινοποίησε