Ανακοίνωση Αντώναρου για τη διαγραφή του

Μαχαίρι...στο κόκαλο

 «Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και (στην οποία) θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω έχει αρχές, αξίες, κώδικες συμπεριφοράς και καταστατικές διατάξεις...


... Αυτές σήμερα παραβιάσθηκαν κατάφωρα.

   Πληροφορήθηκα με έκπληξή μου από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ότι με απόφαση του κ. Μητσοτάκη "τίθεμαι" εκτός κόμματος.

   Η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη, εφ' όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

   Αναμένω από τον κ. Μητσοτάκη που ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα. Επίσης τον καλώ να δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιεχόμενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη σε βάρος μου στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

   Άλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση - με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Όλοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο.

   Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη στάση του κ. Μητσοτάκη.»

Ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή «ψυχανεμίζεται» νέα επεισόδια από τις δικογραφίες που ακολουθούν και πολιτικό σεισμό. Παράλληλα αφήνει βαριά υπονοούμενα για διάφορα κέντρα παραπληροφόρησης που επίσης έχουν περιέλθει σε κατάσταση πανικού και αποκαλύπτεται καθημερινά ο ρόλος τους...

Η ανάρτηση του κ. Αντώναρου έχει ως εξής:

«Και να φαντασθεί κανείς ότι δεν έχουμε δει (σχεδόν) τίποτε ακόμη.
Μονο την κορυφή του παγόβουνου.
Επονται συνέχειες. Και μάλιστα πολλές απ οτι ψυχανεμίζομαι.
Σε αυτή. Αλλά και σε άλλες σκηνές.
Ετσι εξηγούνται - μεταξύ των άλλων - ο ογκούμενος εκνευρισμός, η παραπληροφόρηση, η προσπάθεια για φυγή προς τα εμπρός»

 

 

H ανακοίνωση της ΝΔ για την διαγραφή του Αντώναρου: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Μαχαίρι...στο κόκαλο"
Κοινοποίησε