Χ Αηδονόπουλος:Synergeia Πρώτα η πόλη μας

Μαχαίρι...στο κόκαλο

Είναι γεγονός ότι παρά την κρίση του πολιτικού συστήματος, η Αυτοδιοίκηση ως θεσμός εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών, επειδή κρίνεται και λογοδοτεί για τα πεπραγμένα της, έρχομενη σε άμεση επαφή με την κοινωνία και τα προβλήματά της.  

Υποψηφιότητα για τη Δημαρχεία Θεσσαλονίκης βάζει ο Χάρης Αηδονόπουλος
Υποψηφιότητα για τη Δημαρχεία Θεσσαλονίκης βάζει ο Χάρης Αηδονόπουλος

 

Synergeia#πρώτα η πόλη μας

 

Έχω υπηρετήσει για 27 χρόνια την τοπική αυτοδιοίκηση τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό χωρίς κανένα ψόγο. Ήρθε η ώρα, η δομή του Καλλικράτη  να αλλάξει, κάτι που αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εμένα, ως προς τις δυνατότητες που παρέχει στις τοπικές κοινωνίες να χειριστούν μόνες τους τα θέματα που τις αφορούν, να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν τις υποδομές και τα έργα που έχει ανάγκη η κάθε περιοχή, να δώσουν ανάπτυξη και προοπτική στον τόπο τους.

 

 

 

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στους τομείς της καθαριότητας,  του πρασίνου, της συντήρησης των δημόσιων χώρων και της καθημερινότητας.  Από τα κύρια ζητήματα είναι το κυκλοφοριακό,οι θέσεις στάθμευσης που δεν καλύπτουν τις ανάγκες,η καθαριοτητα και η ερήμωση της πολης. Οι αλλαγές πρέπει να είναι δομικές και οι δημότες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να "συμμετέχουν" στη διοίκηση της αγαπημένη; μας πόλης.

Η διοίκηση οφείλει να παράξει έργο για κάθε ένα δημότη σε κάθε γωνιά του δήμου χωρις κομματικες κατευθυνσεις αφου τα πεζοδρομια τα πατουν αδιακριτα ολοι.

Για τους παραπάνω λόγους, αποφάσισα να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με την παράταξη "Πρώτα η πόλη μας".

Ο επικεφαλής Χάρης Αηδονόπουλος σας προσκαλεί σε συνέντευξη τύπου,  την Τετάρτη 18 Απριλίου, στις 13.00,  στο skyline cafe bar στον Πύργο του ΟΤΕ <γιατί βλέπουμε όλη την πόλη>

 

Πολιτικο Γραφειο Χαρ.Θ.Αηδονοπουλου

 

 

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Μαχαίρι...στο κόκαλο"
Κοινοποίησε