Εφαρμογή Ka-business

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και οι δεσμεύσεις των 2 υποψ. Δημάρχων Θεσσαλονίκης

Μαχαίρι...στο κόκαλο

  Το Μακεδονικό "έφαγε "τον Μπουτάρη... το Μακεδονικό θα βγάλει και το νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Οι δύο υποψήφιοι για τον δημαρχιακό θώκο.... δεσμεύονται.  


 

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, η έκπληξη των εκλογών δηλώνει στo ka-business.gr  " Πήρα ξεκάθαρη θέση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών από την πρώτη στιγμή. Την θεωρώ μία κακή συμφωνία, μακριά από τα εθνικά συμφέροντα, ετεροβαρή. Εκτιμώ ότι μόνο η Θεσσαλονίκη , ως πρωτεύουσα της Μακεδονίας μπορεί να κερδίσει το όνομα. Εάν γίνει μία πόλη κόμβος εμπορίου, τουρισμού, εκπαίδευσης και επιχειρήσεων θα έχει τη δυνατότητα να διαδώσει στην οικουμένη την ιστορική αλήθεια.  Προτείνω:   1. Τη δημιουργία φορέα και τη συνεργασία με όλες τις δυνάμεις που μπορούμε να κινητοποιήσουμε ( ομογένεια, αδελφοποιημένες πόλεις)  2. Κατοχύρωση εμπορικών ονομασιών των Μακεδονικών προϊόντων"

 

Από την άλλη ο Νίκος Ταχιάος διαψεύδει μέσω της ανάρτησης  που έκανε στην προσωπική του σελίδα στα social media,  τα Fake News, που κυκλοφορούν για την υποψηφιότητά του και τον  θέλουν   Φιλοσκοπιανό λέγοντας  « Έχω δηλώσει ξεκάθαρα πως η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μία κακή συμφωνία. Το έχω δηλώσει και μάλιστα με βίντεο που υπάρχει στη σελίδα μου, εδώ και πολλούς μήνες, αλλά είναι χρέος του δημάρχου να ενώσει τους πολίτες και να κλείσει τις πληγές που αυτή η συμφωνία άνοιξε".

 

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Μαχαίρι...στο κόκαλο"
Κοινοποίησε