Εφαρμογή Ka-business

Ένας φίλος και καλός συνεργάτης του ka-business.gr έφυγε….

Μαχαίρι...στο κόκαλο

  Ο Θράσος Καλογρίδης έδωσε έναν άνισο αγώνα με τον καρκίνο από τον περασμένο Μάρτιο  και πριν λίγες ώρες η καρδιά του δεν άντεξε... έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 64 ετών.  

Από την ομιλία του, στο 11ο πολυσυνέδριο ¨ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ¨στη Θεσσαλονίκη
Από την ομιλία του, στο 11ο πολυσυνέδριο ¨ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ¨στη Θεσσαλονίκη

 

Μεγάλο το κενό που αφήνει καθώς ήταν ένας άνθρωπος που ανέπτυξε πολλές δραστηριότητες με έναν και μοναδικό σκοπό να στηρίξει τη Λέσβο.... να στηρίξει τους ανθρώπους που επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή Βορείου Αιγαίου... να στηρίξει την ελληνοτουρκική φιλία αλλά και εμπορική συνεργασία.

 

Υπήρξε επί σειρά ετών μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Λέσβου στο οποίο και υπήρξε και Πρόεδρος διαδεχόμενος τον Παναγή Μαθιέλλη. Από τη θέση αυτή πέραν των άλλων συνέβαλε ουσιαστικά σε θέματα προσέγγισης των λαών της Ελλάδας και της Τουρκίας ενώ διετέλεσε μέλος της διοίκησης του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου. Ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών.

 

Τον θράσο Καλογρίδη τον γνωρίσαμε πριν λίγα χρόνια στο πλαίσιο των πολύσυνεδρίων « ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που διοργανώνει το ka-business.gr σε όλη την Ελλάδα. Το 10ο ΚΑ είχε γίνει στη Λέσβο, το είχε στήριξε με την ψυχή του ο Θράσος Καλογρίδης,  καθώς πάντα έδεινε το παρόν σε εκδηλώσεις σε όλη την  Ελλάδα με έναν σκοπό: Να προβάλει τη Λέσβο και την ευρύτερη περιοχή Β. Αιγαίου.

 


ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την ΟΜΙΛΙΑ του ΘΡΑΣΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ στο 10ΚΑ στη ΛΕΣΒΟ

(48:45, ομιλία Θράσου Καλογρίδη) 

 


ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την ΟΜΙΛΙΑ του ΘΡΑΣΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ στο 11οΚΑ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

(58:14 ομιλία Θράσου Καλογρίδη)

 

 

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την ΟΜΙΛΙΑ του ΘΡΑΣΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ στο 13οΚΑ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

(20:30 ομιλία Θράσου Καλογρίδη)

 

 

 

 

Kαλό ταξίδι Θράσο Καλογρίδη...

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Μαχαίρι...στο κόκαλο"
Κοινοποίησε