Μαγείρεψε τα καλλυντικά σου

Lady's Land

  Το Soul Senses μαζί με τη Θένια και την Ελένη σας υποδέχεται στον υπέροχο χώρο του, για να «μαγειρέψετε» παρέα φυσικά χειροποίητα προϊόντα.   

Μαγείρεψε τα καλλυντικά σου
Μαγείρεψε τα καλλυντικά σου

 

«Με γνώμονα την αγάπη μας για τη φύση και τον άνθρωπο, μπαίνουμε στα «μαγικά» μονοπάτια των βοτάνων, των αιθέριων ελαίων και των φυτικών καλλυντικών, μοιραζόμαστε μαζί σας τις γνώσεις μας, τα μυστικά των γιαγιάδων μας και το πάθος για δημιουργία, και μαθαίνουμε πως να παρασκευάζουμε μόνες μας, στην κουζίνα του σπιτιού μας, με φυσικό τρόπο, τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας μας. 
Ενα μοναδικό ταξίδι με Do It Your Self (DIY) και Produce It Yourself (PIY) δημιουργίες, με σύμμαχο την ελληνική φύση ξεκινάει... Ακολουθήστε μας!!!»
Με αυτή την πρόσκληση και με το σύνθημα «Προετοιμαζόμαστε για το καλοκαίρι» οι Soul Senses στο χώρο τους (Αγίας Σοφίας 37) , την Τετάρτη 16 Μαϊου από τις 17.30 έως και τις 19.30 ...μαγειρεύονται καλλυντικά, υλικά, τα περισσότερα από τα οποία έχει κανείς στην κουζίνα του . Μ αυτά τα...όπλα μπορούμε να προετοιμαστούμε για το καλοκαίρι και να καταπολεμήσουμε την κυτταρίτιδα.

Σκράμπ για ν απομακρύνουμε την κούραση από την επιδερμίδα, αντιοξειδωτικά για απολέπιση, τόνωση, λείανση και σύσφιξη του δέρματος. Δημιουργούμε ένα melt και pour σαπούνι και τέλος απολαμβάνουμε ένα γευστικό ρόφημα με μείγμα έξι βοτάνων.

Οικοδέσποινες η Θένια Μυλωθρίδου και η Ελένη Σκορδέλη.

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Lady's Land"
Κοινοποίησε