Εφαρμογή Ka-business

(video) Εργαλεία ανάπτυξης και πως κερδίζεται το παιχνίδι της εξωστρέφειας

5ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: NEXT GENERATION

Αυτό ήταν το θέμα της πρώτης  θεματικής του 5 ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που χαιρέτησαν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο Υφυπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και ο Γ.Γ Υποδομών Στράτος Σημόπουλος. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Σταύρος Καλαφάτης, Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος - Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής ο οποίος αναφέρθηκε στη «Νέα πολιτική γης ως μοχλός ανάπτυξης"  


 

Ο νέος Πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και Πρόεδρος του ΣΕΒΕ Δημήτριος Λακασάς αναφέρθηκε στο ...κλειδί της ανάπτυξης , μια ζώνη καινοτομίας που τώρα «χαρτογραφεί» όλον τον πλούτο της καινοτομίας που παράγεται στη Β Ελλάδα, έναν πλούτο ιδιαίτερα σημαντικό με προστιθέμενη αξία , ιδίως όταν συνδέεται με τα ερευνητικά κέντρα αλλά και τον επιχειρηματικό κλάδο άμεσα.

Στο Διαδίκτυο την Πληροφορική αλλά και τις πολλές ανεκμετάλλευτες δυνατότητές του αναφέρθηκε ο Πρόεδρος  του ΣΕΠΒΕ Θεόφιλος Μυλωνάς εξηγώντας ότι η διείσδυση του διαδικτύου έχει ακόμη ν ακολουθήσει πολύ δρόμο.  Ο Μιχαήλ Ναλμπάντης, Επιχειρηματίας - Συγγραφέας και μέλος ΔΣ ΣΕΒΕ εστιάστηκε στο  "Πώς χτίζεται το branding", ο  Παναγιώτης Τζίνης, Google Developer Thessaloniki μίλησε για το πώς τα εργαλεία της Google και του διαδικτύου βοηθούν στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων ενώ ο Γιώργος Χατζής, Business Marketing & CRM Director - WIND Ελλάς, έκανε λόγω για τις νέες εφαρμογές τηλεπικοινωνιών και πως μπορούν να αλλάξουν το μοντέλο λειτουργίας μιας επιχείρησης.

 

 Τον συντονισμό είχε η Δημοσιογράφος και διοργανώτρια των πολυσυνεδρίων «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» Ραλλιώ Λεπίδου

 

 

Δείτε τα παρακάτω video

 

 

 

Διαβάστε επίσης


(video) Απολογισμός 5ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

 

Iδέες και Eπιχειρηματικές προτάσεις στο 5ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

 

(video) Την πρώτη τους επαγγελματική συνεργασία έκλεισε ομάδα φοιτητών του ΑΠΘ κατά τη διάρκεια του5ου Πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

 

Βραβεία ka-business.gr

 


Βίντεο

Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "5ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: NEXT GENERATION"
Κοινοποίησε