Εφαρμογή Ka-business

(video) Ποιότητα και… οικονομία από την εταιρία Green Toner Shop

5ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: NEXT GENERATION

  Προστασία του περιβάλλοντος αλλά και... εξοικονόμηση χρημάτων. Αυτοί είναι οι στόχοι της εταιρίας Green Toner Shop που ειδικεύεται στην επαναγέμιση μελανοδοχείων παρέχοντας στους πελάτες της άριστη ποιότητα εκτύπωσης και... εγγυήσεις!  


 

Μιλώντας στο ka-business.gr η ιδιοκτήτρια της εταιρίας Green Toner Shop Χριστίνα Καραμίχου αναφέρθηκε στη διαδικασία που ακολουθείται από την εταιρία της για να ανασκευαστούν τα μελάνια εκτύπωσης. Όπως λέει «σκοπός της εταιρίας είναι η εξοικονόμηση των χρημάτων από την ανακύκλωση και η προστασία του περιβάλλοντος.

 

Συμπληρώνει πως μαζί με τους συνεργάτες της προέβλεψαν την οικονομική κρίση και για το λόγο αυτό ασχολήθηκαν με την επαναγέμιση των μελανοδοχείων. Η εκπαίδευση τόσο των ιδιοκτητών όσο και του προσωπικού έγινε στο εξωτερικό. Σήμερα η Green Toner Shop έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, καθώς οι τελευταίοι αντιλαμβάνονται πως η ανακύκλωση μελανοδοχείων εκτός από ευεργετική προς το περιβάλλον είναι ευεργετική και για την τσέπη τους! Σύμφωνα με την κ. Καραμίχου η επαναγέμιση ενός μελανοδοχείου είναι οικονομικότερη κατά... 70% συγκριτικά με την αγορά ενός νέου.

 

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Αμοιρίδης, συνιδιοκτήτης της Green Toner Shop αναφέρεται στην καλή ποιότητα του αποτελέσματος, δηλαδή την ποιότητα της εκτύπωσης που παρέχει ένα γνήσιο μελανοδοχείο και ένα ανακυκλούμενο και μιλά για τις γραπτές εγγυήσεις που παρέχει η εταιρία του. Όπως υπογραμμίζει η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται δεν είναι τοξική, έχει περάσει όλους τους σχετικούς ελέγχους στο εξωτερικό, ενώ μιλώντας για τα επόμενα βήματα της εταιρίας του προσθέτει πως σύντομα θα υπάρξει νέο υποκατάστημα στην Αθήνα.

 

Η Green Toner Shop ήταν ένας από τους χορηγούς στο 5ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» NEXT GENERATION

 


 

Δείτε το video // Ρεπορτάζ Βαγγέλης Στολάκης

 


Βίντεο

Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "5ο Πολυσυνέδριο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: NEXT GENERATION"
Κοινοποίησε