Εφαρμογή Ka-business

(video) «Η κρίση πλήττει τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Ευκαιρίες και απειλές»

Πανεπιστήμια και Εκπαίδευση

  Ήταν το θέμα ημερίδας που διοργάνωσαν η Σύνοδος Πρυτάνεων και η Ένωση Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων η οποία ξεκίνησε με διαμαρτυρία διοικητικών υπαλλήλων και φοιτητών που συγκεντρώθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης.  To ka-business.gr ήταν ο χορηγός  επικοινωνίας  


Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά πανεπιστήμια αναφέρθηκε το προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων των ελληνικών πανεπιστημίων στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποίηθηκε στο Μακεδονίας Παλλάς. Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι ξένων πανεπιστημίων, εκφράζοντας την στήριξη τους στους Έλληνες συναδέλφους τους.

 

 

Δείτε τις ομιλίες των:

Πρύτανη του ΑΠΘ καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλο, των μελών του προεδρείου -  καθηγητές Δημοσθένη Αναγνωστόπουλο, Πρύτανης Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και Πάρι Τσάρτα, Πρύτανης Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθώς επίσης του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή Θεοδόση Πελεγρίνη.

Επίσης της Προέδρου της EUA, καθηγήτρια Helena Nazaré, του μέλους του Συμβουλίου της EUA, καθηγητή Stefano Paleari και του Διευθυντή του Τομέα Governance, Autonomy and Funding της EUA, Thomas Estermann.

 

 


Βίντεο

Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Πανεπιστήμια και Εκπαίδευση"
Κοινοποίησε