Εφαρμογή Ka-business

Εθελοντισμός αλλά και ψυχαγωγία στα Μηχανιώτικα 2018

Περιφέρεια και Τοπική Αυτοδιοίκηση

  Με μια διπλή εκδήλωση έπεσε η αυλαία για τα φετινά «Μηχανιώτικα», το βράδυ της Παρασκευής 31 Αυγούστου. Χώρος διεξαγωγής, το λιμάνι της Ν. Μηχανιώνας, με τη διοργάνωση να ακολουθεί την επιτυχία της προηγούμενης μέρας, κατά την οποία ο Γιώργος Μαργαρίτης ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους με ένα τρίωρο λαϊκό πρόγραμμα.    

Δράσεις εθελοντισμού στα Μηχανιώτικα
Δράσεις εθελοντισμού στα Μηχανιώτικα

 

Η βραδιά ξεκίνησε με μια μεγάλη γιορτή του εθελοντισμού για τη δωρεά μυελού των οστών, με τίτλο «Ο Αθλητισμός Χαρίζει Ζωή και γίνεται Δότης μυελού των Οστών στο Δήμο Θερμαϊκού». Για την υλοποίηση της εκδήλωσης συνεργάστηκαν ο Δήμος Θερμαϊκού, το Κέντρο Υγείας Ν. Μηχανιώνας και το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) Χάρισε Ζωή - με το Δήμο Θερμαϊκού να αποτελεί έναν από τους λίγους δήμους-μέλη του. Σε αυτήν συμμετείχαν αθλητές του Δήμου για έναν ευγενή σκοπό προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, ενώ τη στήριξή τους παρείχαν η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία και το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

 

Το «παρών» έδωσαν οι αθλητικοί σύλλογοι «Ποσειδώνας» Ν. Μηχανιώνας, «Αχιλλέας» Περαίας, «Ζέφυρος» Ανατολικής Ακτής, Ο.Π.Α.Θ. «Περσέας» Περαίας και οι μαχητές Tae Kwon-do Ν. Μηχανιώνας, ενώ πολύτιμη υπήρξε η συμβολή του Συλλόγου KUNG FU DRAGON MASTER Τριλόφου, που πέρα από τη συμμετοχή του, προσέφερε και απαραίτητο εξοπλισμό.

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Περιφέρεια και Τοπική Αυτοδιοίκηση"
Κοινοποίησε