Χρήστος Παπαστεργίου : Κάνει Focus στους νέους και την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Περιφέρεια και Τοπική Αυτοδιοίκηση

  Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης  Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Παπαστεργίου, και η παράταξη ΠΡΑΞΕΙΣ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, διοργανώνει  διήμερο συνέδριο με σκοπό να αναδείξει  το αύριο της Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας,  τις προκλήσεις και τις  προοπτικές της.  


 

40 άτομα από τον ακαδημαϊκό, πολιτικό και επιχειρηματικό χώρο θα φέρουν σε πρώτο πλάνο τον,  ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ, την Καινοτομία,  τις  ΥΠΟΔΟΜΕΣ,  θα παρουσιάσουν τα  Χρηματοδοτικά Εργαλεία της  περιοχής και θα αναδείξουν την Περιφέρεια Κεντρικής   Μακεδονίας αλλιώς.

 

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο κ. Παπαστεργίου παρουσίασε το αναλυτικό πρόγραμμα, που θα αναρτηθεί τις ερχόμενες ώρες στο διαδίκτυο και τις θέσεις του σε βασικά  θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «  πρέπει να αλλάξουμε τα πάντα και κυρίως τη νοοτροπία και τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Η διοίκηση της Περιφέρειας πρέπει να είναι ο ιθύνων νους και ο καταλύτης που θα συντονίσει τις παραγωγικές δυνάμεις ώστε να έρθει το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα» .

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου από τις 5.30 και το Σάββατο 20 Απριλίου από τις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο CAPSIS HOTEL, Μοναστηρίου 16.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Περιφέρεια και Τοπική Αυτοδιοίκηση"
Κοινοποίησε