Ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παπαδόπουλος στο ka-business.gr

Περιφέρεια και Τοπική Αυτοδιοίκηση

  Νέος άνθρωπος και δραστήριος. Με στόχο να δημιουργήσει κοιτίδες αθλητισμού σε κάθε γειτονιά της Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Παπαδόπουλος κατεβαίνει στις εκλογές με τον συνδυασμό του Γιώργου Ορφανού  «Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» .    


 

Δεν τον αγχώνει η πολυκοσμία των υποψηφίων γιατί ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει όραμα και διάθεση για πολύ δουλειά, προκειμένου ο Δήμος Θεσσαλονίκης να αποκτήσει τη θέση που του αξίζει μακριά από την μιζέρια και τη μετριότητα.

 

Συνέντευξη στο ka-business.gr

 

- Τί σχέση μπορεί να έχει ένας μπασκετμπολίστας με την τοπική αυτοδιοίκηση; Πώς αποφασίσατε να κατεβείτε στις εκλογές;

Aγαπώ τον αθλητισμό και ασχολούμαι πολλά χρόνια με αυτόν. Πήρα την απόφαση να διεκδικήσω θέση δημοτικού συμβούλου, διότι θέλω να βάλω το δικό μου λιθαράκι, ώστε να ασχοληθούν περισσότερα παιδιά με αυτόν. Να δημιουργηθούν κοιτίδες αθλητισμού σε κάθε γειτονιά της Θεσσαλονίκης και να τις χαίρονται άτομα όλων των ηλικιών.

 

Η επιλογή του κ. Ορφανού πώς προέκυψε γιατί σίγουρα ένας νέος άνθρωπος που έχει όρεξη να δουλέψει είναι περιζήτητος , είναι το βασικό χαρακτηριστικό επιλογές και των άλλων συνδυασμών.  Γιατί στο "H ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ";

Γιατί ο συνυδαμσός μας έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι Θεσσαλονικείς. Επέλεξα να συμπορευθώ με τον Γιώργο Ορφανό, διότι είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αποτελεσματικός. Αυτό, άλλωστε, έδειξε το έργο του σε δύο υπουργικές θέσεις και έξι βουλευτικές θητείες. Επίσης, γνωρίζει καλά τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης και είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για το καλό της πόλης μας.

 

Σήμερα οι  2 στους 3 πολίτες είναι υποψήφιοι. Αυτό σας αγχώνει καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Γιατί κάποιος να σας ψηφίσει;

Είμαι ένας δραστήριος νέος άνθρωπος με έντονη διάθεση να προσφέρω στην πόλη μου και στο κοινωνικό σύνολο. Με ό,τι καταπιάστηκα ως τώρα, σήκωνα τα μανίκια και έδινα τον καλύτερό μου εαυτό, για να το ολοκληρώσω. Είμαι αθλητής και δε με τρομάζει η κούραση, η σκληρή δουλειά και ο έντονος ανταγωνισμός. Πιστεύω στην αξία του ευ αγωνίζεσθαι. 

 

Ποιές θα είναι οι προτεραιότητές σας όταν εκλεγείτε;

Αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα με όλους τους νέους σήμερα στη χώρα και τη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας, οι συνθήκες δεν επιτρέπουν στους νέους να έχουν όραμα και να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Θέλω να δουλέψω σκληρά, για να βρούμε διεξόδους. Έχω έτοιμες προτάσεις για την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας, για την τόνωση της αγοράς, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Εννοείτε ότι θα ασχοληθώ και με την ενίσχυση του αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη, έναν χώρο που γνωρίζω πολύ καλά.

 

Πώς θέλετε να δείτε τον Δήμο Θεσσαλονίκης αύριο;

Θέλω η πόλη μας να φύγει από τη μιζέρια και να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει. Να γίνει πρωταγωνίστρια στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Να είναι μια πόλη καθαρή, ασφαλής και φιλόξενη για τους επισκέπτες. Να σέβεται τα δικαιώματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες, να δίνει ίσα δικαιώματα σε όλους τους πολίτες και να αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες από ολόκληρο τον κόσμο.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Περιφέρεια και Τοπική Αυτοδιοίκηση"
Κοινοποίησε