Εφαρμογή Ka-business

Βασίλης Φασούλας: «θέλω να επιλύσουμε τα καθημερινά προβλήματα της γειτονιάς μας»

Περιφέρεια και Τοπική Αυτοδιοίκηση

  ...υποστηρίζει ο Βασίλης Φασούλας, εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος από το 2011 με την παράταξη Πρωτοβουλία για την Θεσσαλονίκη του Ιωάννη Μπουτάρη και πρόεδρος των επιτροπών ανακύκλωσης - καθαριότητας και της επιχειρηματικότητας, ξαναζητά την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του, με το ψηφοδέλτιο ΠΟΛΗχρωμη Τούμπα και την υποστήριξη του Σπύρου Βούγια.  


 

Με μεγάλη εμπειρία στη Διοίκηση και Διαχείριση επιχειρήσεων και επιτροπών, όπως δηλώνει στο ka-business.gr  ο πολιτισμός δεν φαίνεται μόνο στην βιτρίνα της πόλης αλλά ξεκινά από τις γειτονιές.

 

"Ξαναβάζω υποψηφιότητα γιατί θέλω να επιλύσουμε τα καθημερινά προβλήματα της γειτονιάς μας , γιατί όλοι παλεύουμε για την αξιοπρεπή επιβίωσή μας και αγωνιζόμαστε για την καθημερινή μας προκοπή. Επιθυμώ μια σύγχρονη, λειτουργική τοπική κοινωνία με σεβασμό στο περιβάλλον και τους κατοίκους της.  Γυρνάω καθημερινά στις γειτονιές και καταγράφω ότι βλέπω , ακούω τους συντοπίτες μου και κατανοώ τα προβλήματα αφού ζω κι εγώ μ' αυτά.

Η εμπειρία που έχω αποκτήσει σε αυτά τα χρόνια που είμαι σύμβουλος της κοινότητας , οι γνωριμίες που έχω λόγω εργασίας κάνουν ευκολότερη την πραγματοποίηση των στόχων.

Στεκόμαστε μακριά από πελατειακές σχέσεις με τους πολίτες. Αντιστεκόμαστε απέναντι σε συντεχνιακά συμφέροντα και κομματικές εξαρτήσεις που έχουν αδιαφανή σκοπό απέναντι στην τοπική κοινωνία και τα συμφέροντά της"

 

Γεννημένος στην στην Μελβούρνη Αυστραλίας μεγάλωσε και ζει στην Τούμπα.

Ασχολείται με τα κοινά από το 1983 , ξεκινώντας από την Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. , οργανωτικός , ταμίας  έφθασε ως Γραμματέας ΠΑ.ΣΟ.Κ.  Συμμετέχει Δ.Σ. της Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. και των Κ.Α.Π.Η.

 

Σήμερα εργάζεται σε μια από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εμπορικές επιχειρήσεις των Βαλκανίων ως υπεύθυνος πωλήσεων Βορείου Ελλάδος , σε αντιπροσωπεία δομικών μηχανημάτων LIEBHERR και ανταλλακτικών CATERPILLAR .

 

Ο Βασίλης φασούλας, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο ΠΟΛΗχρωμη Τούμπα με την υποστήριξη του Σπύρου Βούγια.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Περιφέρεια και Τοπική Αυτοδιοίκηση"
Κοινοποίησε