Εφαρμογή Ka-business

Γιώργος Ρoδινός: «Η Θεσσαλονίκη έχει παγκόσμιο brandname και αυτό πρέπει να αξιοποιηθεί τουριστικά»

Περιφέρεια και Τοπική Αυτοδιοίκηση

  Με αυτό το στόχο και με την υπόσχεση πώς δεν θα κλειστεί σε ένα γραφεί εάν εκλεγεί, ο Δικηγόρος Γιώργος Ροδινός από τη Θεσσαλονίκη,  ζητά την ψήφο μας την Κυριακή 26 Μαΐου, με τον συνδυασμό «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκης» και με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.  


 

Ο Γιώργος Ροδινός, μιλά  στο ka-business.gr

 

Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την τοπική αυτοδιοίκηση;

Θέλω να βάλω τη δική μου σφραγίδα στα κοινά της πόλης που γεννήθηκα τόσο εγώ όσο και τα παιδιά μου. Υπάρχει μέσα στον καθένα μας η πολιτική. Η σχέση μου με τα κοινά ήταν και είναι, βασισμένη στην αγάπη και το σεβασμό. Χαίρομαι όταν προσπαθώ για το πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο. Πιστεύω ότι τα πράγματα αλλάζουν όσο δύσκολα και αν είναι.

 

Ποιες είναι οι θέσεις σας για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

 

Θέλω να δώσω τη μάχη για το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Γιατί αυτονόητο για μένα είναι η καθαριότητα της πόλης, η βελτίωση του κυκλοφοριακού και των συγκοινωνιών, η άμεση επανατοποθέτηση φωτισμού και λαμπτήρων, η άμεση αντιμετώπιση του παρεμπορίου και του λαθρεμπορίου, η ασφάλεια στην πόλη και η «πράσινη» πόλη. Η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη με πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά. Η Θεσσαλονίκη είναι η μοναδική πόλη στον πλανήτη που βολτάρεις και πίνεις καφέ βλέποντας στον ορίζοντα τον Όλυμπο, το βουνό δηλαδή με παγκόσμιο brandname. Αυτό πρέπει να αξιοποιηθεί τουριστικά και η πόλη να καρπωθεί τις συνέπειές. Ο αθλητικός τουρισμός επίσης, έχοντας τόσες ομάδες να εδρεύουν εδώ, είναι ένα στοίχημα που μπορεί να κερδηθεί.

 

Ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας ένα εκλεγείτε στον Δήμο Θεσσαλονίκης;

 

Αυτό για το οποίο δεσμεύομαι είναι ότι δεν θα κλειστώ σε κάποιο γραφείο του Δημαρχείου αν εκλεγώ, αλλά θα είμαι κάθε μέρα έξω στον δρόμο, όπως κάνω κάθε μέρα, δίπλα στους δημότες της Θεσσαλονίκης για να μεταφέρω στο Δήμαρχο και να λύνουμε τα όποια θέματα προκύπτουν. Πιστεύω επίσης σε μια Θεσσαλονίκη «έξυπνη» πόλη και κέντρο καινοτομίας, Έτσι θα κερδηθεί η μάχη της καθημερινότητας.

 

Γιατί κάποιος να σας ψηφίσει;

Γιατί αγωνίζομαι για αξίες και όχι για τιμές. Κάτι που με βοήθησε όταν αναμετρήθηκα με μεγάλα προβλήματα είναι οι αρχές και οι αξίες της οικογένειάς μου. Δρω χωρίς εξαρτήσεις και στην πορεία μου απέδειξα ότι δεν φοβάμαι κάποιο πολιτικό κόστος ή/και τις σκληρές αποφάσεις. Πιστεύω λοιπόν ότι μπορώ να επηρεάσω να αλλάξει η νοοτροπία που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη μας και ΝΑΙ να καταστεί η ζωή στην πόλη μας σύγχρονη και ποιοτική.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Περιφέρεια και Τοπική Αυτοδιοίκηση"
Κοινοποίησε