Εφαρμογή Ka-business

Απόστολος Βεϊζαδές: Τι ζητά ο Οδοντίατρος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση;

Περιφέρεια και Τοπική Αυτοδιοίκηση

  Τον γνωρίσαμε πέρα από έναν επιτυχημένο επιστήμονα και ως δημοσιογράφο. Η εμπειρία και η γνώση του, σίγουρα έχουν να προσφέρουν πολλά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Απόστολος Βεϊζαδές μιλά στο ka-business.gr  


 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο ka-business.gr

 

 

Πώς αποφασίσατε να συμμετέχετε στο συνδυασμό «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΑ: ΤΑΧΙΑΟΣ»;

 

Είμαι ο Απόστολος Βεϊζαδες και είμαι οδοντίατρος ενώ εργάσθηκα επί πολλά χρόνια και ως δημοσιογράφος Συμμετέχω στον συνδυασμό ΤΑΧΙΑΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΑ , όχι μόνον επειδή είμαστε στενή φίλοι με τον υποψήφιο δήμαρχο επί 40 χρονιά συνεχώς , αλλά πρωτίστως επειδή πιστεύω στην αξία του ανδροςΔύο στους τρεις σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι υποψήφιοι. Γιατί κάποιος να σας ψηφίσει;

 

 

Νομίζω , πως αξίζει να με ψηφίσει κανείς , γιατί έχω μια σχετική εμπειρία στην άσκηση Δημόσιας Διοικήσεως ( έχοντας διατελέσει επί 8 χρόνια Πρόεδρος στο Δημοτικό Διαμέρισμα ) και γιατί πιστεύω πως έχω ένα χρήσιμο "μοντέλο" στο μυαλό μου , για τον τρόπο που θα μπορούσε μια Δημοτική Κοινότητα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πολίτη . Ελπίζω , αν εκλεγώ να μπορέσω αποτελεσματικά να τα εφαρμόσω .

 

 

Ποιες θα είναι οι προτεραιότητές σας στον Δήμο Θεσσαλονίκης εάν εκλεγείτε;

 

Με δεδομένο πως η νομοθεσία δεν παραχωρεί εκτελεστικές αρμοδιότητες στις Δημοτικές Κοινότητες , νομίζω , πως η μόνη κρίσιμη προτεραιότητα μου αν εκλεγώ θα μπορούσε να είναι η καθοριστική διαμεσολάβησή μου στην επίλυση των μικρών προβλημάτων της γειτονιάς σε σχέση με το Δήμο. Είμαι αισιόδοξος πως μπορώ να το πετύχω .

 

 

 

Πώς θα θέλατε να δείτε το Δήμο Θεσσαλονίκης;

 

Θα ήθελα να δω στον Δήμο Θεσσαλονίκης πρωτίστως τα εξής πράγματα , τα οποία εκ του νόμου προβλέπονται :καθαριότητα και ευταξία .Νομίζω , πως δεν είναι υπερβολικές οι προσδοκίες μου.

 

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ!!!

 

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Περιφέρεια και Τοπική Αυτοδιοίκηση"
Κοινοποίησε