Εφαρμογή Ka-business

Αλλάζει σελίδα ο Δήμος Θεσσαλονίκης : Ορκίζεται τη Δευτέρα ο Κ. Ζέρβας

Περιφέρεια και Τοπική Αυτοδιοίκηση

  Η νέα δημοτική αρχή που επέλεξαν οι δημότες της πόλης και εκλέχθηκε , αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου τη διοίκηση του δήμου με στόχο να κάνει τη Θεσσαλονίκη μια πόλη που αξίζει να ζεις, να εργάζεσαι και να επισκέπτεσαι.  


 

Η ορκωμοσία των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια μικρή δεξίωση στον αύλειο χώρο του κτιρίου.

 

Την ορκωμοσία θα τελέσει ο Μητροπολίτης Άνθιμος, ενώ τελετάρχης θα είναι η γενική διευθύντρια Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρία Τατάγια.Ο κ. Ζέρβας θα δώσει θρησκευτικό όρκο, όπως και όποιοι άλλοι σύμβουλοι το επιθυμούν ενώ θα ακολουθήσει η ορκωμοσία των συμβούλων με πολιτικό όρκο. Στη συνέχεια ο νέος δήμαρχος θα απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό, περίπου 5 - 7 λεπτών.

 

Στην τελετή, η οποία θα διαρκέσει περίπου μία ώρα, πρόκειται να παρευρεθούν ο υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης Θόδωρος Καράογλου, βουλευτές της πόλης, οι δύο πρυτάνεις, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου καθώς και οι επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας, Στρατού και Ναυτικού.

 

 

Αμέσως μετά την τελετή της ορκωμοσίας θα ακολουθήσει μίνι δεξίωση στον εξωτερικό χώρο του δημαρχείου μπροστά στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης». Εκεί θα υπάρχει μουσική και catering για τους παρευρισκόμενους στην ορκωμοσία. Σημειώνεται ότι τα έξοδα για τη δεξίωση και τα video wall δεν θα βαρύνουν τον δήμο Θεσσαλονίκης αλλά τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Περιφέρεια και Τοπική Αυτοδιοίκηση"
Κοινοποίησε