Εφαρμογή Ka-business

Με... άρωμα ψηφιακής επιχειρηματικότητας ξεκίνησε τις εργασίες του το 13ο ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ"

Πρόσωπα και συνεντεύξεις

  Με την προσέλευση δεκάδων επιχειρηματιών, πολιτικών, εκπροσώπων φορέων και Αρχών και φοιτητών και κυρίως νέους επιχειρηματίες ξεκίνησαν οι εργασίες του 13 ου Πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ που διοργάνωσε το www.ka-business.gr στις 4 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» τους διεθνούς συνεδριακού κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης».  


 

Η δημιουργός του www.ka-business.gr και δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι παραβρίσκονται εδώ σήμερα. Σκοπός μας αυτά τα 6,5 χρόνια που βρισκόμαστε στον αέρα του διαδικτύου είναι να προβάλλουμε και να παρουσιάζουμε τις καλές ειδήσεις.  Οι αναγνώστες μας είναι οι αφανείς ήρωες που όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν βοηθήσει να βελτιωθούμε και μας στηρίζουν».

Σύμφωναμε την κ. Λεπίδου σκοπός του site είναι είναι να προβάλλει τις καλές ειδήσεις «Όταν ξεκινήσαμε πριν από 6,5 χρόνια θέλαμε να δώσουμε βήμα στους ανδρώπους που καινοτοπούν, επιχειρούν και επιμένουν ελληνικά. Πρέπει να δώσουμε βήμα στα νέα παιδιά με φρέσκιες ιδέες και να τα στηρίξουμε».   

«Σήμερα θέλουμενα αναδείξουμε τα νέα ψηφιακά εργαλεία. Εμείς στο www.ka-business.gr που είναι «παιδί» της νέας τεχνολογίας και της ψηφιακής επιχειρηματικότητας, δημιουργήσαμε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, κάναμε τη δική μας ψηφιακή κοινωνία και προβάλλουμε την επιχειρηματική κοινότητα βασισμένη στις δημοσιογραφικές υπηρεσίες"  είπε μεταξύ άλλων και έδωσε το στίγμα για την έναρξη των εργασιών του 13ου Πολυσυνεδρίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Πρόσωπα και συνεντεύξεις"
Κοινοποίησε