Εφαρμογή Ka-business

Καθηγήτρια στο LSE η Αντζελίνα Τζολί!

Πρόσωπα

Στο διδακτικό προσωπικό του London School of Economics (LSE) με την ιδιότητα της επισκέπτριας - καθηγήτριας θα ενταχθεί η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, προκειμένου να διδάξει ένα νέο μάθημα με θέμα τις γυναίκες, την ειρήνη και την ασφάλεια, όπως ανακοίνωσε το πανεπιστήμιο τη Δευτέρα.


 

Σύμφωνα με το LSE το μάθημα, η διδασκαλία του οποίου ξεκινάει τον επόμενο χρόνο, είναι το πρώτο του είδους του παγκοσμίως και οργανώνεται από το Κέντρο του LSE για τις Γυναίκες, την Ειρήνη και την Ασφάλεια, το οποίο ίδρυσαν πέρυσι η πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ουίλιαμ Χέιγκ.

«Είναι ζωτικής σημασίας το γεγονός ότι διευρύνουμε την συζήτηση για το πώς θα προωθήσουμε τα δικαιώματα των γυναικών και θα τερματίσουμε το καθεστώς ατιμωρησίας για τα εγκλήματα που διαπράττονται δυσανάλογα σε βάρος των γυναικών, όπως η σεξουαλική βία εν καιρώ πολέμου» επισήμανε η Τζολί, Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR), σε ανακοίνωσή της.

«Ανυπομονώ να διδάξω και να διδαχθώ από τους μαθητές όπως επίσης να μοιραστώ τις εμπειρίες μου του να εργαστώ στο πλευρό κυβερνήσεων και μαζί με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών», συμπληρωσε.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Πρόσωπα"
Κοινοποίησε