Εφαρμογή Ka-business

Έγραψε ιστορία η Ματίνα Σωτηρίου

Πρόσωπα

Η Ματίνα Σωτηρίου έγραψε ιστορία για το ελληνικό Μπάντμιντον. Η 15χρονη πρωταθλήτρια αναρριχήθηκε στην 1η θέση του Ευρωπαϊκού ράκινγκ λιστ U17 με 3.555 βαθμούς κι έτσι έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που έπιασε κορυφή στον ευρωπαϊκό πίνακα αξιολόγησης.  

Η αθλήτρια του μπάντμιντον, Ματίνα Σωτηρίου
Η αθλήτρια του μπάντμιντον, Ματίνα Σωτηρίου

Αν και η Ματίνα Σωτηρίου βρισκόταν στην 6η θέση στο τελευταίο ράκινγκ λιστ, με την αλλαγή του έτους και την αποχώρηση από την κατάταξη των αθλητριών που είχαν γεννηθεί το 2001, ήρθε πρώτη στην κατάταξη.

 «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Όταν μου είπε ο προπονητής μου ότι είμαι στο Ν1 του ράκινγκ λιστ δεν το πίστευα. Χάρηκα πάρα πολύ, δεν μπορούσα να περιγράψω τα συναισθήματά μου» τόνισε η Ματίνα Σωτηρίου και πρόσθεσε: «Αυτό μου δίνει μεγάλη δύναμη και όρεξη να συνεχίσω την σκληρή δουλειά. Ο προπονητής μου έχει σχεδιάσει το αγωνιστικό μου πρόγραμμα και στόχος μου είναι να έχω καλές πορείες στις διεθνείς διοργανώσεις που θα συμμετάσχω, ώστε να παραμείνω στην κορυφή του ράκινγκ λιστ».

Η αθλήτρια από τις Σέρρες, που έχει ως στόχο τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U 17 απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την σκληρή και συστηματική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ελληνική Ομοσπονδία Μπάντμιντον.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Πρόσωπα"
Κοινοποίησε