Εφαρμογή Ka-business

Η Βικτόρια Χίσλοπ μιλά για τη Θεσσαλονίκη

Πρόσωπα

  Για όλα όσα την ενέπνευσαν και συνεχίζουν να την εμπνέουν στη Θεσσαλονίκη μίλησε η διάσημη Βρετανίδα συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ στο Λονδίνο, ως επίσημη προσκεκλημένη στην παρουσίαση της πόλης σε ξένους δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες.  


 

Την εκδήλωση οργάνωσε η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη συμμετοχή της στη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market που αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και διεθνώς και η οποία διεξήχθη στο υπερσύχρονο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου από τις 4 ως τις 7 Νοεμβρίου 2013.

 

Η δημιουργός του πετυχημένου μυθιστορήματος «Το Νησί», μοιράστηκε τις βιωματικές εμπειρίες της με το κοινό, από τις επισκέψεις της στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη συγγραφή του νέου της βιβλίου «Το Νήμα», το οποίο περιγράφει τα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην πόλη από το 1917 μέχρι τη σύγχρονη εποχή.

«Η Θεσσαλονίκη έχει «ψυχή». Αυτό που συμβαίνει σε αυτήν την πόλη είναι δύσκολο να το περιγράψεις με λόγια, αν δεν την έχεις επισκεφθεί», απάντησε η κυρία Χίσλοπ στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα πλεονεκτήματα του προορισμού και μίλησε για όλα όσα τη γοητεύουν, ανάμεσά τους οι άνθρωποι, το ηλιοβασίλεμα, το απέραντο θαλάσσιο μέτωπο και... το φαγητό!

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Πρόσωπα"
Κοινοποίησε