Ντόμινο πολιτικών εξελίξεων με επίκεντρο το Σκοπιανό

Πολιτική

   Αποστάσεις από τις συζητήσεις για το Σκοπιανό που ολοκληρώνονται παίρνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.  

εξελίξεις δρομολογούνται λόγω σκοπιανού
εξελίξεις δρομολογούνται λόγω σκοπιανού

 

Αποστάσεις από τον Πρωθυπουργό πήρε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ μιλώντας σήμερα σε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου που είχε ως αντικείμενο εσωκομματικά θέματα.

Είχε προηγηθεί η δήλωση του Δημήτρη Καμένου βουλευτή των ΑΝΕΛ σε πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΙ, όπου δήλωσε πως «αν δώσουμε στα Σκόπια τον όρο Μακεδονία και τη μακεδονική γλώσσα, θα είναι μια μεγαλειώδης και ιστορική ήττα της Ελλάδας» 

Από την άλλη πλευρά ο Πάνος Καμμένος εκτίμησε ότι «δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να εγκρίνει τη συμφωνία είτε μέσω δημοψηφίσματος, είτε στη Βουλή ».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ από τη στιγμή που περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα γραφεία του κόμματος.

 

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι «δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να εγκρίνει τη συμφωνία είτε μέσω δημοψηφίσματος, είτε στη Βουλή η ΠΓΔΜ».

 

Σημείωσε πάντως ότι «η Ελλάδα έχει κερδίσει κάτι πολύ σημαντικό στη διαπραγμάτευση» καθώς, οπως είπε, «δεν έιναι εκείνη που ανακόπτει την πορεία της ΠΓΔΜ σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ. «Η Ελλάδα θέλει λύση και εκείνος που αρνείται είναι το κράτος των Σκοπίων» είπε.

 

Κάλεσε παράλληλα τα υπόλοιπα κόμματα και ιδίως τη Νέα Δημοκρατία, να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους απέναντι στον ελληνικό λαό.

Ο Θόδωρος Τοσουνίδης εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ

Τη θέση του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Τοσουνίδης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Καμμένος, η μέχρι σήμερα εκπρόσωπος Τύπου Μανταλένα Παπαδοπούλου, αναλαμβάνει τον ρόλο συντονίστριας εν όψει των τριών εκλογικών αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν το 2019

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Πολιτική"
Κοινοποίησε