Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τη ΝΔ

Πολιτική

  Αναβρασμός επικρατεί στους κόλπους  της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς οι εξελίξεις από τη συμφωνία με τα Σκόπια είναι ραγδαίες.  Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΝΔ εξετάζει το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής μετά την ενημέρωση της Βουλής από τον πρωθυπουργό.  

δηλώσεις Αντώνη Σαμαρά για ...συμπόρευση Τσίπρα Παυλόπουλου
δηλώσεις Αντώνη Σαμαρά για ...συμπόρευση Τσίπρα Παυλόπουλου

 

Το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση μομφής όχι κατά της κυβέρνησης αλλά κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά εξετάζει η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ για την ονομασία των Σκοπίων.

Επίθεση τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, εξαπέλυσε με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σχετικά με τη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ για το Σκοπιανό.

Δηλώσεις Σαμαρά με αφορμή τη συμφωνία

«Δεν είναι μόνο μια κακή συμφωνία. Είναι ένας αχρείαστος και ταπεινωτικός συμβιβασμός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς και τόνισε πως οι πανηγυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ «δεν μπορούν να καλύψουν την καθολική απογοήτευση του Ελληνικού λαού».

«Η ανιστόρητη σύμπλευση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον κ. Τσίπρα, δεν είναι ικανή να σβήσει από την εθνική μνήμη τις παρακαταθήκες των Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου» συνέχισε ο πρώην πρωθυπουργός σημειώνοντας πως «δεν ήταν «εθνικιστής» ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όταν έλεγε πως «η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική»...»

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Πολιτική"
Κοινοποίησε