Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Πολιτική

   «Μπορούμε» είναι το βασικό μήνυμα της παρουσίας του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη φετινή 83η ΔΕΘ. «Γιατί η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να βγει από μια εποχή παρακμής» εξηγούν πηγές της ΝΔ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και προσθέτουν: «Γιατί η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν και το όραμα και το σχέδιο να πάνε την Ελλάδα μπροστά. Γιατί οι Έλληνες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα εποχή δημιουργίας».  

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι στη Θεσσαλονίκη από το απόγευμα της Παρασκευής

Ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί αρχικώς με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, τους προέδρους των τεσσάρων ΝΟΔΕ και κομματικά στελέχη σε κεντρικό καφέ μπαρ της πόλης, ενώ θα έχει και την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στο κέντρο της πόλης (περίπου στις 19.30'). Στη συνέχεια, αργά το βράδυ, ο πρόεδρος του κόμματος θα πιει ένα χαλαρό ποτό σε κεντρικό μπαρ της Θεσσαλονίκης με ΟΝΝΕΔίτες και ΟΝΝΕΔίτισσες, για να συζητήσει μαζί τους θέματα της νεολαίας, κάτι που έκανε και στην περσινή του επίσκεψη στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Θ ακολουθήσει η συνάντηση σε γειτονικό ξενοδοχείο με τους δημοσιογράφους, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ, κάτι που αποτελεί πια θεσμό στις επισκέψεις των αρχηγών της ΝΔ στην Έκθεση.

Το Σάββατο, ο κ. Μητσοτάκης, θα επισκεφτεί το εκθεσιακό κέντρο και πολλά περίπτερα από τις 10.30' το πρωί, όταν θα συναντηθεί με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους στον εκθεσιακό φορέα, μέχρι τουλάχιστον τις 14.00', που σημαίνει κοντά στις τέσσερις ώρες περιοδείας, ενώ έπειτα από ένα ολιγόωρο διάλειμμα, στις 20.00' θα απευθύνει την κεντρική ομιλία του στην 83η ΔΕΘ, παρουσία πλήθους κόσμου, καθώς ήδη έχει γίνει πολύ μεγάλη κινητοποίηση από τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ.

 

Μπορούμε

Συνολικά, ο Πρόεδρος της ΝΔ θα περιγράψει συγκεκριμένες προτάσεις του για την Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει και μια ΕΕ που εξελίσσεται και για το πώς η Ελλάδα θα γίνει πρωταγωνίστρια των εξελίξεων και δεν μείνει στους ηττημένους της νέας εποχής. Θα αναπτύξει τις πολιτικές που θα εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή σε όλους τους Έλληνες και ευκαιρίες για όλους. Θα μιλήσει για όλα όσα απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους. Τα εισοδήματα, την ανεργία, την ανασφάλεια, τους φόρους, τα χρέη. Και θα παρουσιάσει τις δικές του λύσεις για ένα σύγχρονο κράτος, ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης για την αναβάθμιση της δημόσιας ζωής.

Την Κυριακή στις 13.00' θα γίνει η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του κ. Μητσοτάκη, επίσης στο «Βελλίδειο».

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Πολιτική"
Κοινοποίησε