Συνεδριάζει η Κ.Ο των ΑΝΕΛ.Σε "Θολό τοπίο" οι επόμενες κινήσεις του Πάνου Καμμένου

Πολιτική

    Παρόντες οι πέντε από τους έξι βουλευτές των ΑΝΕΛ (Κώστας Κατσίκης, Βασίλης Κόκκαλης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Κώστας Ζουράρης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος). Απουσιάζει μόνον η Έλενα Κουντουρά.«Όπως βλέπετε είμαστε όλοι εδώ. Πάρτε φωτογραφίες για να μην παίζετε σενάρια» είπε αστειευόμενος προς τους δημοσιογράφους  ο Πάνος Καμμένος.  

Σε κινούμενη άμμο οι σχέσεις Καμμένου Τσίπρα
Σε κινούμενη άμμο οι σχέσεις Καμμένου Τσίπρα

 

Υπενθυμίζεται ότι αναβλήθηκε το αναμενόμενο για σήμερα ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου. Την αναβολή ανακοίνωση ο Π. Καμμένος αποδίσοντας στην δυστοκία με τις διεργασίες στα Σκόπια.

Δεν είμαι απερχόμενος, ούτε τελώ υπό παραίτηση

 

Σήμερα συνεδριάζει η Επιτροπή Εθνικής 'Αμυνας - Εξωτερικών Υποθέσεων και Εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βουλής, αναφορικά με την τροπολογία που αφορά την αναβάθμιση των F-16, ως προς το σκέλος των υποχρεώσεων της Lockheed.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης η ΝΔ ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη συνεδρίαση καθώς ο υπουργός Άμυνας είναι υπό παραίτηση και θα συζητήσει τα θέματα αυτά με τον διάδοχό του.

Τότε ο υπουργός Αμυνας είπε «Δεν είμαι απερχόμενος υπουργός, ούτε τελώ υπό παραίτηση» λέγοντας πως είναι απαράδεκτη η στάση της ΝΔ. 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Πολιτική"
Κοινοποίησε