Εφαρμογή Ka-business

Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

Πολιτική

  Διήμερη επίσκεψη στις ΗΠΑ  πραγματοποιεί σήμερα και αύριο, Παρασκευή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης , με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και επαφές με την ομογένεια .  

διήμερη επίσκεψη στις ΗΠΑ για συζήτηση με ομογενείς και επένδυτές
διήμερη επίσκεψη στις ΗΠΑ για συζήτηση με ομογενείς και επένδυτές

 

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη με τους επικεφαλής επενδύσεων επενδυτικών οργανισμών, που ανοίγουν τις πόρτες τους για να συνομιλήσουν και να πληροφορηθούν το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κάθε του παρέμβαση τονίζει τη μεταρρυθμιστική ατζέντα μιας δικής του κυβέρνησης με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα ώστε να πάρει μπροστά η ελληνική οικονομία.

 Όπως δήλωσε πρόσφατα στους Δελφούς, ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν Μανουέλ Μπαρόζο, «οι αγορές περιμένουν μια πιθανή νίκη του Κ.Μητσοτάκη στις εκλογές, κι αυτό εξηγεί γιατί υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για το μέλλον της Ελλάδας». Αυτό το κλίμα επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ο κ. Μητσοτάκης, χτίζοντας σχέσεις με επενδυτικές και funds στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ώστε την επομένη των εκλογών να επενδύσουν στην Ελλάδα, καθώς το προεκλογικό κλίμα αλλά και η έλλειψη εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση κρατούν παγωμένο το ενδιαφέρον τους.

Την Πέμπτη ο αρχηγός της ΝΔ θα πραγματοποιήσει ομιλία στη σχολή Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Πολιτική"
Κοινοποίησε