Εφαρμογή Ka-business

Στη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτική

  Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης , αναμένεται να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ώρες.  

διήμερο έντονης πολιτικής κινητικότητας στη Θεσσαλονίκη
διήμερο έντονης πολιτικής κινητικότητας στη Θεσσαλονίκη

 

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετέχει σε εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Γιαννούλη την Πέμπτη στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» Ο Πρωθυπουργός θα στηρίξει έτσι για μία ακόμη φορά την υποψηφιότητα του δημοσιογράφου που έχει επιλεγεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχει συνάντηση και με την υποψήφια του κόμματος για το Δήμο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο κ Τσίπρας να συναντήσει και επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας ενόψει της επίσκεψης στη Βόρεια Μακεδονία που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Απριλίου.

Τα προβλήματα με τα εμπορικά σήματα

Τα προβλήματα με τα μακεδονικά σήματα των επιχειρήσεων από τη Βόρεια Ελλάδα και οι εξαγωγές στα γειτονικά Σκόπια μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών θα είναι το κύριο αντικείμενο συνάντησης που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βόρειας Ελλάδας  την Παρασκευή 29 Μαρτίου  με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν περιφερειάρχες της Μακεδονίας και της Θράκης , εκπρόσωποι όλων των επιμελητηρίων της Βόρειας Ελλάδας και των παραγωγικών φορέων της ευρύτερης περιοχής.

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Πολιτική"
Κοινοποίησε