Εφαρμογή Ka-business

Για το πολιτικό διακύβευμα των ευρωπαϊκών εκλογών μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας

Πολιτική

«Προσπαθήσαμε να βρούμε τη γλώσσα της αλήθειας και η γλώσσα της αλήθειας είναι αυτή που σήμερα, μετά από 30 χρόνια, έρχεται μέσα από μία ιστορική Συμφωνία ...

Το διακύβευμα των ευρωπαϊκών εκλογών κατά των Αλέξη Τσίπρα
Το διακύβευμα των ευρωπαϊκών εκλογών κατά των Αλέξη Τσίπρα

 

να κατοχυρώσει αυτό που θέλησαν οι γείτονές μας να υφαρπάξουν κάποια στιγμή, ιδιαίτερα όταν εθνικιστικές δυνάμεις είχαν και εκεί κυριαρχήσει» είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Γιαννούλη, «Κοιτάμε μπροστά»

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ Τσίπρας «ειδικά η μάχη στις περιφερειακές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία στις 26 του Μάη, είναι μία μάχη που μοιάζει πολύ με το κεντρικό πολιτικό διακύβευμα των ευρωεκλογών σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ποιο είναι το κεντρικό πολιτικό διακύβευμα των ευρωεκλογών σε ολόκληρη την Ευρώπη; Αν θα υπερισχύσουν οι δυνάμεις του ορθού λόγου και της λογικής, απέναντι στις δυνάμεις του φόβου και της μισαλλοδοξίας. Αν θα υπερνικήσουν, θα υπερισχύσουν οι δυνάμεις της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής, απέναντι στις δυνάμεις του ακραίου νεοφιλελευθερισμού και της ακραίας συντήρησης, της ακραίας δεξιάς»

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Πολιτική"
Κοινοποίησε