Εφαρμογή Ka-business

(video) 12χρονος Θεσσαλονικιός ξεκινά συνεργασία με την Google

Ρεπορτάζ

  Που να φανταζόταν ο 12χρονος Θεσσαλονικιός Νίκος Αδάμ πως η αγάπη του για παιχνίδια με την τεχνολογία θα κατέληγε σε συνεργασία με τον διαδικτυακό κολοσσό Google.  


 

Ο μαθητής γυμνασίου κέρδισε τις εντυπώσεις των στελεχών της εταιρίας στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Google στη Θεσσαλονίκη και στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.  Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά γίνεται αυτό στη ΝΑ Ευρώπη και ξεκίνησε από την συμπρωτεύουσα.

 

Ο δωδεκάχρονος που έχει κάνει την τεχνολογία παιχνίδι κατασκεύασε μια ιστοσελίδα με την ονομασία «tech is game». Χωρίς να έχει διδαχτεί την επιστήμη της πληροφορικής και διαβάζοντας μόνος του πολλά βιβλία, μπορεί σήμερα να κατασκευάζει δικά του τεχνικά προγράμματα, παιχνίδια και εφαρμογές, τα οποία και ανεβάζει στο site του.

To ka-business.gr συνάντησε τον Νίκο Αδάμ στις εγκαταστάσεις τις ΔΕΘ και μίλησε μαζί του για αυτήν την μεγάλη εμπειρία που ζει.

Επίσης σας παρουσιάζουμε τα γυαλιά της google που κυκλοφόρησαν τον περασμένο Απρίλιο στη Νέα Υόρκη και ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά και την συνέντευξη ενός από τους διοργανωτές της μεγάλης εκδήλωσης της Google στη ΝΑ Ευρώπη, Λευτέρη Μωυσιάδη

 

 

Διαβάστε Επίσης

(video) Δύο χιλιάδες άνθρωποι παρήγγειλαν Γυαλιά της Google

 

 

 


Βίντεο

Από: Ραλλιώ Λεπίδου

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Ρεπορτάζ"
Κοινοποίησε