Εφαρμογή Ka-business

Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο

Τέχνη

    Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση της Αθήνας, η  Science View  στο πλαίσιο του  Athens Science Festival 2018  σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τρείς εκ των βραβευμένων μαθητικών παραστάσεων που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο 21-22 Απριλίου κατά τη διάρκεια του «Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο». Οι παραστάσεις θα  πραγματοποιηθούν στο  κεντρικό αμφιθέατρο της Τεχνόπολις το Σάββατο 28 Απριλίου και ώρες 11:00 - 13:30 .  

Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο
Μαθαίνοντας Επιστήμη μέσα από το Θέατρο

 

Ελάτε να παρακολουθήσετε πως η Επιστήμη ζωντανεύει επι σκηνής με τον πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο: μαγευτικές θεατρικές παραστάσεις γεμάτες κρυμμένα μηνύματα, αποτέλεσμα της δημιουργικής ενασχόλησης των μαθητικών ομάδων καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Για τη Science View
Η Science View είναι ένας αστικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός με στόχο την παροχή υπηρεσιών που γεφυρώνουν την απόσταση μεταξύ της επιστημονικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα μέλη της Science View είναι κυρίως δημοσιογράφοι και επικοινωνιολόγοι της επιστήμης και έργο τους είναι η επικοινωνία και διάχυση των επιστημονικών και ερευνητικών αποτελεσμάτων στο ευρύτερο,  όχι απαραίτητα επιστημονικά καταρτισμένο,  κοινό με τον καλύτερο και πιο κατανοητό τρόπο.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τέχνη"
Κοινοποίησε