Άλλο ένα βραβείο για την Τράπεζα Πειραιώς

Topmenu

Άλλο ένα βραβείο απέσπασε η Τράπεζα Πειραιώς. Μια σημαντική διάκριση που την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πάρα πολλές άλλες διεθνείς τράπεζες. 

Βραβεύτηκε η Τράπεζα Πειραιώς
Βραβεύτηκε η Τράπεζα Πειραιώς

 

Το πρώτο βραβείο   Excellence Award στον τομέα της Εξυπηρέτησης Πελατών, κέρδισε για τρίτη συνεχή χρονιά η Τράπεζα Πειραιώς στο τομέα των υπηρεσιών  Θεματοφυλακής , έλαβε η Τράπεζα Πειραιώς.

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η μόνη Τράπεζα που λαμβάνει το βραβείο για δύο συνεχόμενες χρονιές. Στη διαδικασία αξιολόγησης συμμετείχαν πολυάριθμες διεθνείς τράπεζες. Η κατάταξη προέκυψε μέσα από απαντήσεις 7000 θεσμικών πελατών σε σχετικά ερωτηματολόγια που συνέταξε ο συγκεκριμένος οργανισμός.

Ο επικεφαλής της Piraeus Financial Markets , Αθανάσιος Αρβανίτης τόνισε: «Το βραβείο αυτό, αποτελεί την αναγνώριση της δέσμευσης της Τράπεζας Πειραιώς στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση πελατών. Η Τράπεζα Πειραιώς επιβραβεύεται σταθερά για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, ως αποτέλεσμα της ικανότητάς της να δημιουργεί και να καλλιεργεί μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της, καθώς και να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τεχνογνωσία στον κλάδο των securities services σε διεθνές επίπεδο».

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Topmenu"
Κοινοποίησε