Εφαρμογή Ka-business

Ετοιμάζεται το έκτο B2B Travel Event Thessaloniki 2017 από την Respond On Demand

Τουρισμός

To ka-business.gr στηρίζει  τη δράση της εταιρίας προώθησης ξενοδοχείων και προορισμών Respond On Demand, που έχοντας εδραιώσει τις σχέσεις της  με τουριστικά γραφεία σε πολλές χώρες, διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά το B2B  Travel Event Thessaloniki, στο πεντάστερο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, στις 27 και 28 Μαρτίου 2017.    


 

Το Β2Β Travel Event Thessaloniki 2017,  θα φιλοξενήσει και φέτος εκπροσώπους τουριστικών γραφείων του εξωτερικού στη Θεσσαλονίκη, απαιτώντας όμως να καλύψουν τα αεροπορικά τους εισιτήρια για να συμμετέχουν στη διοργάνωση, ως ένα δείγμα του σοβαρού τους ενδιαφέροντος να συνεργαστούν με ελληνικά ξενοδοχεία/τουριστικά γραφεία.

 

 Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής τουριστικοί πράκτορες από Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουγγαρία, Ιταλία, Τουρκία, Λίβανο, Γερμανία, Κόσσοβο, Αμερική, Βουλγαρία, Νότια Αφρική, Λατβία, Βέλγιο και Αγγλία, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής αυξάνονται διαρκώς.

 

Η αξία του stand για τη συμμετοχή εκπροσώπων ελληνικών ξενοδοχείων έχει οριστεί σε συμβολικό ποσό, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερα ελληνικά ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία  να συμμετέχουν.

 

Κατά τη διήμερη διάρκεια του event θα πραγματοποιηθούν επαγγελματικές συναντήσεις ανάμεσα σε Έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού και εκπροσώπους ξένων τουριστικών γραφείων, με στόχο τη διεύρυνση των συνεργασιών ανάμεσα τους και την ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο  www.b2btravelevent.com  ενώ για αιτήσεις συμμετοχής επικοινωνείτε με τους διοργανωτές στο director@respondondemand.com .

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τουρισμός"
Κοινοποίησε