Η Θεσσαλονίκη αποκτά επαγγελματική πίστα μοτοκρός

Τουρισμός

  Η Λέσχη μοτοσικλετιστών της περιοχής υπέβαλε αίτημα στο Δήμο Θερμαϊκού όπως δήλωσε στο ka-business.gr o πρόεδρός της κ. Χρήστος Λίγγος,  το οποίο εγκρίθηκε και αναμένετε η  υπογραφή της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να ξεκινήσει η  κατασκευή της  πίστας μοτοκρός στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.   


 

Πρόκειται για μία έκταση 11.5 στρεμμάτων στη Νέα Μηχανιωνα  Θεσσαλονίκης όπου θα δημιουργηθεί η πρώτη επαγγελματική πίστα μοτοκρός στην περιοχή και   και σε λιγότερο από ένα χρόνο θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

 

 

 

«...δεν είναι χόμπι.....είναι αγάπη...είναι δράση...είναι η αδρεναλίνη που χτυπά κόκκινο και όσο για τον καιρό και την βροχή; Είναι πρόκληση» λέει στο ka-business.gr ο πρωταθλητής του αθλήματος, Γιάννης Τουραντζίδης

O 14χρονος Αντώνης Σαγμαλής υποστηρίζει πως ένα Χριστουγεννιάτικό δώρο, μία μηχανή,  του πατέρα του, πριν χρόνια έμελε να γίνει λατρεία. «Θέλω να βγω στο εξωτερικό να αγωνιστώ. Σίγουρα με τη πίστα μοτοκρός που θα δημιουργηθεί εδώ στον τόπο μου, θα με βοηθήσει να προπονούμαι και να πιάσω τον στόχο μου γρηγορότερα.»

 

Οι διακρίσεις έρχονται με πολύ προπόνηση ενώ το άθλημα είναι ιδιαίτερα ακριβό.

 

Ανάμεσα στους πρωταθλητές και λιλιπούτειοι αναβάτες.

 

Ο 7χρονος Δημήτρης Κουμιάς , δεν φοβάται την ταχύτητα. Μάλιστα ονειρεύεται πότε θα τρέξει σε αγώνες,  μας είπε.

Όπως δήλωσε στο ka-business.gr ο πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Νέας Μηχανιώνας Χρήστος Λίγγης « Η δωρεάν παραχώρηση του δήμου Θερμαϊκού,  θα διαρκέσει 5 χρόνια ενώ η κατασκευή της πίστας , αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες  επισκέπτες, του εναλλακτικού αθλητικού τουρισμού». 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τουρισμός"
Κοινοποίησε