Αύξηση γαμήλιου τουρισμού στην Ελλάδα

Τουρισμός

   Από το 2017 έως και το 2019 -όπως λένε στο ka-business.gr οι αρμόδιοι -  έχουν γίνει κρατήσεις και έχουν πραγματοποιηθεί 2.020 πολιτικοί γάμοι. Στις πρώτες θέσεις βρίσκονται η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Ρόδος και η Σκιάθος.    


Φαίνεται πως το γνωστό μιούζικαλ «ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ» ενέπνευσε πολλούς νέους σε όλο τον κόσμο, να παντρευτούν σε κάποιο νησί της χώρας μας. Μάλιστα οι συγγενείς που παραβρίσκονται στις τελετές, ξαναεπισκέπτονται την Ελλάδα., όπως δηλώνουν τουριστικοί πράκτορες στο ka-business.gr

 

Ολοένα και περισσότερα ζευγάρια από το εξωτερικό και ομογενείς αποφασίζουν να παντρευτούν στην Ελλάδα.

 

Δεν είναι λίγοι οι ξένοι συγγενείς που έρχονται στη χώρα μας για την τελετή και τελικά αποφασίζουν να παρατείνουν τη διαμονή τους στα ελληνικά νησιά της χώρας ακόμη και να ξαναέρθουν.

 

Ο γαμήλιος τουρισμός είναι μία ακόμη μορφή εναλλακτικού τουρισμού που αναπτύσσεται πλέον ραγδαία στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στα ελληνικά νησιά. ... και αυτό δεν είναι υπόθεση μόνο των τουριστικών πρακτορείων αλλά και των ατελιέ που πέρα από τον σχεδιασμό του νυφικού αναλαμβάνουν να μεταφέρουν τους συγγενείς από το εξωτερικό στην Ελλάδα.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τουρισμός"
Κοινοποίησε