Η άφιξη του Santorini Palace

Τουρισμός

  Με τα χρώματα της Minoan Lines πλέει από σήμερα 13/6 στο Αιγαίο το πρώην Highspeed 7, νυν Santorini Palace. Το υπερσύγχρονο ταχύπλοο θα εκτελεί καθημερινά το δρομολόγιο Ηράκλειο-Σαντορίνη-Ίο-Πάρο-Μύκονο, που μέχρι πριν λίγες ημέρες εκτελούσε η Hellenic Seaways.  

Νέες αφίξεις στη Σαντορίνη
Νέες αφίξεις στη Σαντορίνη

 

Το πλοίο έφτασε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Αθηνιού όπου το υποδέχτηκαν με αναμμένους πυρσούς.

Κεντρικός πράκτορας της Minoan Lines στη Σαντορίνη είναι το Pelican Travel. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι ταξιδιώτες έχουν στα χέρια τους εισιτήρια που έχουν εκδοθεί για μελλοντικά δρομολόγια του Highspeed 7, θα μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν κανονικά στο ταξίδι τους με το Santorini Palace. Όσοι έχουν κωδικό ηλεκτρονικής κράτησης από την Hellenic Seaways θα πρέπει να απευθύνονται σε πράκτορες της Minoan Lines που θα εκδίδουν εισιτήριο με το Santorini Palace.

Όπως αναφέρει η πλοιοκτήτρια εταιρεία, το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει 1.160 επιβάτες, 38 μέλη πληρώματος και 100 Ι.Χ. αυτοκίνητα. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 38 κόμβων. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Προσφέρει δύο επίπεδα θέσεων αεροπορικού τύπου, ένα επίπεδο 104 πολυτελών καθισμάτων διακεκριμένης θέσης, πέντε μοντέρνα σνακ μπαρ και ένα κατάστημα με αξεσουάρ και είδη ταξιδίου για αγορές εν πλω.

Πηγή atlanteanews.gr

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τουρισμός"
Κοινοποίησε