Δεύτερη η Ελλάδα στις οικογενειακές κρουαζιέρες

Τουρισμός

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του Χειμώνα , αλλά τα νέα για τον τουρισμό φθάνουν το ένα μετά το άλλο. Δεύτερη στις προτιμήσεις των τουριστών είναι η Ελλάδα, ενώ ήδη ετοιμάζονται λιμάνια όπως το Λαύριο να αξιοποιηθούν παραπάνω.

περιθώρ  περαιτέρω ανάπτυξης έχει η κρουαζιέρα
περιθώρ περαιτέρω ανάπτυξης έχει η κρουαζιέρα

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα το 2018 ήταν καλή χρονιά για την εταιρεία και επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό ο στόχος της επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν. 

Στο μεταξύ η Ελλάδα αναδείχθηκε ως ο δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός στην κατηγορία «Οικογενειακές Διακοπές» για το έτος 2018 στο πλαίσιο των Traveler Awards 2018 που διοργανώνει κάθε χρόνο η ρωσική έκδοση του περιοδικού «National Geographic Traveler».

Στην ψηφοφορία που έγινε ηλεκτρονικά από τις 22 Ιουνίου έως και τις 12 Οκτωβρίου έλαβαν μέρος 268.000 αναγνώστες του περιοδικού και χρήστες της ιστοσελίδας. Στην πρώτη θέση των προτιμήσεων στην ίδια κατηγορία βρίσκεται η Τουρκία.

Η αύξηση του τουρισμού στην Ελλάδα εκτός από επιμήκυνση του χρόνου των διακοπών, σημαίνει και αξιοποίηση των λιμανιών σταδιακά σε όλη τη χώρα.Για το λιμάνι του Λαυρίου δείχνει έντονο ενδιαφέρον η εταιρεία κρουαζιέρων Celestyal.

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τουρισμός"
Κοινοποίησε