Προετοιμασίες για τ 3ο Hotel Tech

Τουρισμός

  Με ταχείς ρυθμούς προετοιμάζεται το 3 ο Συνέδριο Hotel Tech , το οποίο  στοχεύει στη διαδικασία ψηφιακού μετασχηματισμού του ξενοδοχειακού κλάδου.  

3ο Hotel Tech
3ο Hotel Tech

 

Στόχος του Συνεδρίου είναι η προβολή και το θετικό αντίκτυπο που έχουν οι επενδύσεις  στις νέες τεχνολογίες για την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών την ενίσχυση της λειτουργικότητας στις επιχειρησιακές διεργασίες και τη μείωση του κόστους των παρεχόμενων υπηρεσιών

Ο ξενοδοχειακός κλάδος παγκοσμίως βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων του ψηφιακού μετασχηματισμού, αποτελώντας μια κάθετη αγορά που ενσωματώνει σε μεγάλο βαθμό όλες τις αναδυόμενες τεχνολογικές τάσεις.

 

Στη χώρα μας, όπου η τουριστική βιομηχανία βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείοανάπτυξης, έχουν γίνει σημαντικά βήματα αναφορικά με την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, αλλά μπορούν και πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά περισσότερα.

 

Η βελτίωση της εμπειρίας των πελατών των τουριστικών μονάδων φιλοξενίας, εξαρτάται άμεσα από την ικανότητά τους να αφομοιώσουν τις σύγχρονες τεχνολογίες, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς.

Οι ομιλητές και οι θεσμικοί φορείς που θα υποστηρίξουν το συνέδριο, καθώς και οι συμμετέχουσες εταιρείες, θα παρουσιάσουν τις στρατηγικές, τις τεχνολογικές τάσεις και τις ολοκληρωμένες λύσειςπου οδηγούν σήμερα προς την κατεύθυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού των υποδομών των τουριστικών μονάδων φιλοξενίας.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τουρισμός"
Κοινοποίησε